Nokia esitteli edullisen Windows Phone -puhelimen: Lumia 710

18
Manu Pitkänen

Nokia esitteli edullisen Windows Phone -puhelimen: Lumia 710
Nokia Lumia 800:n ohella suomalainen matkapuhelinvalmistaja julkaisi tänään myös toisen Windows Phone -puhelimen. Massamarkkinoille suunnattu Lumia 710 maksaa vain 270 euroa (ilman veroja).

Lumia 710 pitää sisällään saman 1,4 gigahertsin suorittimen kuin Lumia 800. Puhelimesta löytyy vaihdettava takakuori, joten sitä voi personalisoida mielin määrin oman tunnetilan mukaan. Itseään voi ilmaista myös sovelluskaupasta asennettavien sovellusten ja Nokia Musicin MixRadio-ominaisuuden muodossa. MixRadio sisältää satoja valmiita radiokanavia ja mahdollistaa omien kanavien teon. Gigfinder-integraation ansiosta Nokia Musicin avulla voi etsiä lähiseudulla järjestettäviä keikkoja.

Ilmainen Nokia Drive -navigointisovellus kuuluu myös Lumia 710:n ominaisuuksiin.

Puhelin tulee myyntiin tänä vuonna Hong Kongissa, Intiassa, Venäjällä, Singaporessa ja Taiwanissa. Muualla puhelimen myynti alkaa vasta vuonna 2012.
Nokia Lumia 710:n mainosvideo:Nokia Lumia 710:n tuotekuvia:Uusimmat puhelimet

Kommentit (18)

Anonyymi käyttäjä
jake se minäkin (vahvistamaton)

1

Hei! Nyt tuli se toinenkin luuri uunista ulos - se halpa ja ruma! ;)

...kopioita kumpikin

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
lfy6skiu (vahvistamaton)

2

@1
Halvassa ei ole mitään valittamista ja rumuus on katsojan silmässä(huomasin kyllä hymiön kommentissasi).
Ja tottakai nämä ovat kopioita; alkuperäiset master-versiot ovat Elopin kassakaapissa.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

3

Pätevältä luurilta vaikuttaa. Pyöreitä muotoja ja muutenkin tuollaista tyypillistä Nokiaa. Että jos ei ole täysin valmis siirtymään vaikkapa N9:n viitoittamalle tielle, niin tässä on ainakin vaihtoehto. Itse pidän ehkä rahtusen enemmän tuosta 800:sta kuin tästä, mutta ei tämäkään yhtään hullumman näköinen ole.

Hintakaan ei ole kovin suolainen. Uskaltaisin väittää, että tämä tulee myymään hyvin. Ainakin, jos tavan tallaajille jää hyvä maku suuhun WP:stä.

Vastaa
ep_
ep_

4

Tjaa. Ehkä tuo muuten menee mutta mielestäni ruma. Näyttää vähän halvalle muoviselle lelulle. HTC ja Samsung tekevät kyllä arvokkaamman oloisia laitteita. Lumia 800 näytti todella siistille ja arvokkaalle. Siis ei tuossa muuten mitään mutta liian muovinen.

Vastaa
wipe2000
wipe2000

7

> Näyttää vähän halvalle muoviselle lelulle. HTC ja Samsung tekevät > kyllä arvokkaamman oloisia laitteita.

Mutta myyvätkö niitä myös samalla hinnalla? Kai se halpa hinta väkisin jossain vähän näkyy.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

8

Heh, ei tuo minusta ole kovin nolo lipsahdus, lähinnä huvittava. Nokia Ilotyttö 800 :D Mutta miten he eivät älynneet tarkistaa tuon nimen merkitystä? Ihmeellistä töppäilyä.

Vastaa
Routalempi
Routalempi

10

Siinä mielessä tuon nolous korostuu entisestään, että tarkoitus oli kaiketi luoda tuosta brändi Windows Phone sarjalle. no ehkäpä se luodaan silti. Onneksi sentään googlen kuvahaku näyttää pikaisella vilkaisulla asiallisia kuvia tuollakin hakusanalla.

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

14

"Htc ja Samsung tekevät laadukkaan oloisia laitteita"?

Mites tuo Galaxy S2.. 600€ lippulaiva joka on muovisemman tuntuinen kuin Citymarketin muovipussi.

Ei tämäkään tosiaan mikään kaikkein smootheimman näköinen laite ole, mutta en usko että on tarkoituskaan kun katsoo vaikkapa värivalikoimaan. "Kohtuu edullinen" älypuhelin hienoilla väreillä ja hienolla käyttiksellä (mielipidekysymys totta, totta, itse pidän wp7 "tuoreudesta"), nuoremmalle väelle voisi kelvatakkin jollei iPhone olisi niin "cool" ja "must".

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

15

Ei tämä ole ollenkaan hullumpi, oikeastaan näistä kahdesta julkaisusta se enemmän säväyttävä, koska tuo ihan kelpo puhelimen edulliseen luokkaan. Tuntuu hölmöltä, että melkein sam puhelin , näyttötekniikkaa ja designia lukuunottamatta makaa paljon enemmän.

Minusta tämä on jopa tyylikäs ja vaihdettavat kuoret ova oikesasti hyvä idea. Nykyisin tosin suositaan enemmän kaikenmaailman kondomeja, mutta minusta kuorien vaihto ei ole ollenkaan huono ajatus.

Jossakin aikaisemmassa demossa valkoisessa mallissa oli musta käyttiksen tausta, mutta nyt kun se on valkoinen niin näyttää paljon hienommalta.

Vastaa
Kanarelli123
Kanarelli123

16

Tjaa. WP:t on minusta liian kännyköitä älypuhelimiksi. Eikä se sovellusvalikoimakaan taida olla mikään erityinen näissä. Varsinkin kun alkaa tulemaan niitä vähän raskaampia pelejä niin ei niitä tällä tulla varmaan näkemäänkään. Design on muuten aika nasta (tuossa valkoisessa erityisesti).

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

17

Jossakin muuten luki, ettei näissä ole kahta kameraa, siis kummassakaan.. Pitääkö paikkaansa?

Jotain tuossa edessä kyllä näkyy.. toinen on valoisuuden tunnistin, mutta mikä toinen on jos ei kamera?

Android leiri on nyt jo päässyt uusissa puhelimissa tuosta ongelmasta eroon ja toivon tosiaan, ettei Nokia vajoa uudestaan samaan kun heillä se on aina aiemmin ollut.. Skypeä on gagga gäyttää ilman toista kameraa.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

18

Täytyy kyllä vielä sanoa, että Muotoilu on Nokialla mennyt kilometrin eteenpäin. N8 oli jo komia ulkoa ja kyllä miellyttää siltää kumpikin tämänpäiväisistä WP julkaisuista.. Ei välttämättä muuten mutta silmä on tyytyväinen..

Halsi puhelimistakin taisi olla muutama ihan mukiinmenevä, mutta se kalliimpi qwerty oli muistaakseni susiruma..:)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.