Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola Droid 4 kuvissa

9
Panu Roivas

Motorola Droid 4 kuvissa
QWERTY-älypuhelimia ei syystä tai toisesta ole liikkunut viime aikoina paljoa julkaisuhuhuissa, mutta Motorolan Droid 4 aikoo korjata asian. RAZR-puhelimen teemaa noudatteleva Droid 4 lisää soppaan 5-rivisen QWERTY-näppäimistön, joka varmasti ilahduttaa fyysistä näppäimistöä kaipaavia käyttäjiä.

Maserati-koodinimellä kulkeva testikappale on päätynyt Droid Life-sivuston kameran alle, ja 5-rivisen näppäimistön ja RAZR-teeman lisäksi puhelimessa on 4" näyttö (oletetusti Super AMOLED Advanced), 4G LTE, etupuolen kamera ja HDMI out. Suorittimesta ei ole vielä tietoa, mutta näppäimistöttömässä RAZR-mallissa on 1,2 GHz OMAP4430. Kuvattuun puhelimeen on asennettu Android 2.3.5, mutta julkaisuun mennessä siitä löytynee Ice Cream Sandwich. QWERTY-älypuhelimen julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

TUHKANE
TUHKANE

2

Todennäköisestu pikselöity operaattorin logo tuossa kuvassa, mutta tuolla alhaalla ei ole pikselöity. :DD fail

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jplaine (vahvistamaton)

4

Odotan innolla! Tällä hetkellä milestone 2, joka on esimmäinen puhelin 15 vuoteen nokioitten ja htc;n jälkeen mikä kestänyt yli vuoden käytössä ilman mitään ongelmia.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
qwerty! (vahvistamaton)

6

^kommentti 2. Not sure if tyhmä or trolling...

En älyä miksi muut puhelinvalmistajat ei osaa laittaa sitä qwerty -näppäimistöä high end puhelimiinsa!
Joutuu käyttämään 4 vuotta vanhaa nokiaa, kun ei vaan kukaan suostu tuomaan hyvää luuria QWERTY:llä myyntiin suomeen.

Vastaa
osakar94
osakar94

7

@6 olisko siksi, että kuluttajat haluaa (suurin osa) mahdollisimman ohuen puhelimen ja tollasseessa tulee pakosta lisäpaksuutta...

Vastaa
Saksoboy
Saksoboy

9

Huhujen mukaan olisi pitänyt julkaista 22. päivä joulukuuta mutta eipä tullutkaan... Itse ainakin aion tutustua kyseiseen laitteeseen kunhan se julkaistaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja