Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian Lumia-puhelimet toimivat myös Xbox 360:n kaukosäätiminä

18
Manu Pitkänen

Nokian Lumia-puhelimet toimivat myös Xbox 360:n kaukosäätiminä
Nokian tällä viikolla esittelemiä Lumia-puhelimia on mahdollista käyttää oman Xbox 360 -pelikonsolin kaukosäätimenä. Xbox Livestä löytyvän elokuvan voi etsiä, laittaa pyörimään ja pysäyttää Nokian Windows Phone -puhelinten avulla.

Pelikonsoli tunnistaa puhelimen langattomasti Wi-Fin avulla. Laitteet keskustelevat toistensa kautta puhelimeen asennetun Xbox Companion -sovelluksen välityksellä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (18)

Jarissimo
Jarissimo

2

Onko nyt niin, ett ätuo on vain Nokian puhwlinten ominaisuus, kuten jutussa annetaan ymmärtää?

Miksi Microspoft ei julkaise ohjelmaa kaikille WP luureille? outoa..

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jassoota (vahvistamaton)

3

Nyt kun Sony on ostanut Sony-Ericsson -firman kokonaan itselleen, on heiltä odotettavissa samanlaista settiä Playstationille.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
hönöttäjä (vahvistamaton)

4

McMopo: Varmaankin se hyödyttää sitä puolta jossa Wlan sitten löytyy, eikö niin? Nämähän ovat siis niitä uusia malleja joita nyt myydään. Toiseksi ominaisuus voi olla ensiaskelia tuleviin winkkari versioihin ja uuteen tulevaan Xboxin toimintoihin.

Jarissimo: Eiköhän tuossa tarkoiteta yleisesti tuota Mango versiota, joskin en tiedä miten Wi-Fi on tuettu muissa winkkari puhelimissa.

Kuitenkin ei kai tuo nyt mikään pääfeature olekaan vaan enemmänkin kokeilu miten voidaan hyödyntää mobiililaitteiden toimintoja kiinteiden laitteiden kanssa sekä syncronoida palveluita. Ihan järkevää, jotta saadaan kokemuksia uuden kehittämistä varten.

Sony varmasti on yhdistämässä entistä enemmän käsikonsoleita sekä puhelinta ja varmasti myös PS3n kanssa voi olla jotain viritelmiä tulossa. Selkeästi askel älypuhelimiin(eli taskutietokoneisiin) mahdollistaa uudet palvelut sekä pelit konsoleiden ja kännyköiden kautta. Saa nähdä mitä kannettaville käsikonsoleille käy yleensä tulevaisuudessa.

Vastaa
mikorkala
mikorkala

7

@6:

Paska läppä, edes Espanjalaiset eivät ymmärtäneet sanaa. Lue vaikka tietoviikosta.

"?En tiedä mitään negatiivista merkitystä Lumia-nimelle?, IDC:n analyytikko Fernando Maldonado sanoo Tietoviikolle. Maldonado kysyy vielä varmuudeksi kolmelta kollegaltaan, mutta kukaan heistä ei tunnista sanaa."

"Talouselämän haastatteleman yliopistotason Espanjan opettajan mukaan sana on vanhahtava ja ei nykykielessä käytössä."

Vastaa
T_Jes
T_Jes

9

Pleikan saa tottelee maemoa/n900. Ite en kyllä ole nähnyt tarpeelliseksi, kun kapula aina kumminkin kätevämpi kuin softan availu tarkoitusta varten...

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

10

Mie oon kyllä ootellu Androidille TOIMIVAA kaukosäädintä pleikalle, mutta vielä en ole löytänyt. Jos joku tietää niin saa vinkata.

Kyllähän tuo on kätevä ominaisuus. Muutenkin jos saisin olohuoneen vehkeet tottelemaan puhelinta niin olishan se hienoa. Puhelin kuitenkin aina ulottuvilla, mutta kake missä sattuun.. Jokakerta kun salkkarit alkaa niin hirveä kiire kaivaa kakea sohvan alta, et sais vaihdettua kanavan:)

Vastaa
tonkie
tonkie

11

@1 Rohkenen epäillä, että se tunnistaa myös LAN:iin liitetyn XBOX:in. Onhan Wlan vain fyysisen LAN-yhteyden muuttamista langattomaksi signaaliksi ei sen kummempaa. Ja kaikki liikenne kulkee reitittimen kautta joka tapauksessa oli se langallista tai langatonta.

Vastaa
T_Jes
T_Jes

12

Jarissimo hei, vedä kake sukkahousuun ja roikkumaan kattosta sehvan eteen. (btw, onko kukaa jaksanu opetella irrecon ohjelmointia n900:lla? ;) [vitsi vitsi])

Mutta mitä ite oon venaillu, niin infrapunasilmää konsoleihin. Joku usb-lisälaite? Vois pistää jo olemassa olevat, useampaa laitetta ohjaavat kaukosäätimet ohjaamaan.

Vastaa
McTre
McTre

13

@12 Nykystä pleikkaria voi ohjata nykysien telkkareiden kaukosäätimellä.

Ja ois nyt laittanut edes yhden hyödyllisen toiminnon tohon juttuun... eli littanu ne kappaleenvaihtonapit siihn puhelimeen, jotta telkkarin voi sammuttaa.

btv. PSP on tähän hommaan loistava.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.