Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin älypuhelintoimitukset kasvoivat jopa 44 prosenttia

13
Manu Pitkänen

Samsungin älypuhelintoimitukset kasvoivat jopa 44 prosenttia
Samsungin heinä-syyskuun lukujen perusteella yhtiön puhelintoimitukset kasvoivat häkellyttävän paljon. Samsung toimitti kvartaalin aikana jopa 27,8 miljoonaa puhelinta, mikä on 44 prosenttia enemmän kuin huhti-kesäkuussa.

Samsungilta osattiin odottaa vahvaa Q3:sta, mutta julkaistut lukemat yllättivät silti. Samaan aikaan Apple sai myytyä 17,1 miljoonaa ja Nokia 16,8 miljoonaa älypuhelinta. Vielä vuosi sitten Nokia sai myytyä 27,1 miljoonaa älypuhelinta. Kannattaa kuitenkin huomata, että Samsung puhuu toimituksista, mutta muut myynneistä.

Samsungin hyvän vireen taustalla on Android-pohjaisen Galaxy-malliston suosio, jonka ei uskota laantuvan tulevina kuukausinakaan. Applen uusi iPhone 4S ja Nokian Lumia-puhelimet voivat kuitenkin laittaa hieman kapuloita rattaisiin. Koko maailman älypuhelinmarkkinoista 23,8 prosenttia on Samsungin käsissä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (13)

mietaas
mietaas

1

no niin... tämä tapahtui nopeammin kuin ennustin noin vuosi sitten. yllätys se ei todellakaan ollut!!!

laittakaapas nokian N8 tai vastaava sampan rinnalle!
suurin osa puhelimen ostajista valitsee kapulansa ulkonäön perusteella. suomeksi se tarkoittaa:
- suuri selkeä näyttö
- ohuet reunat näytön ympärillä
- kevyt rakenne yms.
tämän yksinkertaisen tosiasian ymmärtäminen ei tunnu tyylitajuttomilta suomalaisilta onnistuvan... ei nokian suunnittelijoilta eikä näillä palstoilla notkuvilta "nörteiltä".

t. osakkeenomistaja

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
SGS 2 omist. (vahvistamaton)

5

djtob @
Kokonaismäärässä Nokia onkin varmaan kärjessä,mutta peruspuhelimilla. ;)

Vastaa
aj84
aj84

8

Pixel density !? :D Mitä vit.. Se on PIXEL'S PER INCH ! Jos viitsit vilkaissa iP4 ja iP4S niin pieksävät tällä saralla molemmat leikkikalut.

Vastaa
Puppek
Puppek

10

@8 Hassua kun iphonen käyttäjät vielä 3GS:n aikaan vastasivat kritiikkiin pikselimäärästä: "riittää ihan hyvin" ja "enempää ei oikeasti tarvitse". Ääni muuttunut kellossa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.