Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuodettu Android Market tuo kauan kaivattuja uudistuksia

12
Teemu Laitila

Vuodettu Android Market tuo kauan kaivattuja uudistuksia
Googlen Android Marketista on livahtanut nettiin etuajassa uusi versio, joka tuo mukanaan muutamia kauan kaivattuja uudistuksia. Uudessa versiossa on esimerkiksi mahdollista asettaa sovellusten automaattinen päivitys oletusarvoisesti päälle.

Päivitysten automatisointi vähentää Androidin päivitysrumbaa, joka saattaa paljon sovelluksia asentaneille muodostua työlääksi. Automaattisen asetuksen voi halutessaan asettaa toimimaan pelkästään wifi-yhteydellä käytettäväksi.

Muita uudistuksia ovat esimerkiksi mahdollisuus antaa uusille sovelluksille lupa lisätä pikakuvakkeensa automaattisesti kotiruudulle sekä ulkoasuun tehdyt muutokset kuten uusi ikoni ja pienempi fonttikoko. Käyttäjäkommenteissa päivitystä on kritisoitu kuitenkin siitä, että oikeasti hyödyllisten sovellusten löytäminen massasta on edelleen kohtuuttoman hankalaa.

Uudistetun version, jonka numero on 3.3.11, pitäisi tulla jakeluun kaikkiin laitteisiin piakkoin.


Päivitys: Uudistettu Market on jo saapunut aiemmin tietyille laitteille.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (12)

mniskane
mniskane

2

onkos tossa mahdollisuutta hävittää luottokorttitiedot helposti? nykyisessä marketissa se on tuhottoman vaikeaa. luulisi, että ei ole harvinainen use case jossa vanhempi ostaa jonkun pelin lapsen kännykkään ja haluaa estää, ettei sitä korttia vinguteta vahingossa tai tahallaan jatkossa.

Vastaa
mniskane
mniskane

4

@3 tänx - onko niin, että ilmaisia ohjelmia voi silti ladata? (sori vaan - ei oo luurit näköpiirissä ja pakko kysyä ennenkuin unohdan tän taas)

Vastaa
perhana
perhana

6

"Uudessa versiossa on esimerkiksi mahdollista asettaa sovellusten automaattinen päivitys oletusarvoisesti päälle."

Voi kun kiva, eli onko jälleen jokin aamu odotettavissa yllätyksiä kun puhelimen avaa... eli muutama uusi google-shaisse sovellus asentunut "päivityksenä" yön aikana omia aikojaan, niinkuin tässä muutama viikko sitten ilmestyi nämä kick-backit sun muut joita ei saanut edes poistettua muuten kuin root-uninstallerillla.

Vastaa
Lauzi
Lauzi

7

@6 Tuskimpa tuo enää pahentaa tilannetta jos Google scheisseä? jo nyt pukkaa, vaikkei tuo ominaisuus ole edes käytössä vielä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Antero 2.3.3 (vahvistamaton)

8

perhana @
Voi kun kiva, eli onko jälleen jokin aamu odotettavissa yllätyksiä kun puhelimen avaa... eli muutama uusi google-shaisse sovellus asentunut "päivityksenä" yön aikana omia aikojaan, niinkuin tässä muutama viikko sitten ilmestyi nämä kick-backit sun muut joita ei saanut edes poistettua muuten kuin root-uninstallerillla.

Varmaan ne päivitykset tulevat niihin ohjelmiin,jotka olet jo asentanut puhelimeesi!. ;)

Vastaa
remix
remix

9

Itse haluaisin pakottaa auto-updaten pois kaikilta softilta, tai ainkain ottaa sen pois päältä yhdellä käskyllä. Nyt pitää käydä yksitellen softat läpi. Paranoidisena tekisi mieli tuo tilanne välillä tarkistaa.

Googlen omissa softissa auto-update taitaa olla oletuksena päällä ja jos en ihan väärin muista, niin esim. esiasennettu Google Maps ei näy Marketin Omissa sovelluksissa ennenkuin se on päivittynyt, joten auto-updatea ei edes saa pois päältä.

Puhelin oli ladannut yhden Maps päivityksen gprs:n yli omin lupinensa. Onneksi olin kotimaassa, muuten olisi voinut tulla laskua. Tuo uusi WiFi-pakotus auttaa onneksi tässä jonkun verran.

Vastaa
perhana
perhana

10

@8
Kickback, talkback ja soundback tulivat auto-updaten asentamina vaikka en ollut ikinä kyseisiä toimintoja käyttänyt, ja ne todellakin asentuivat itsestään eivätkä pelkästään huomauttaneet saatavista päivityksistä, moni muukin näytti olevan melko hämmentynyt näiden ilmaantumisesta.

Vastaa
ep_
ep_

12

Itekkin olen ihmetellyt missä mun päivitys Desire Z:lle viipyy.

@9
Itelläni ainakin anteron asetuksista löytyy kohta joka estää netin käytön verkkovierailuilla eli siten myös ulkomailla. Ja tämä oli siis automaattisesti päällä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja