Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian Windows-valtti toimii myös Samsungin puhelimessa

13
Teemu Laitila

Nokian Windows-valtti toimii myös Samsungin puhelimessa
Nokian Windows Phone -alustalla toimiva ilmaista navigaatiota tarjoava Nokia Drive on saatu toimimaan myös Samsungin WP-puhelimella Omnia 7:llä. Nokia Drive oli yksi Nokian eksklusiivisesti omaan käyttöönsä rakentamista Windows Phone -sovelluksista, joilla yhtiön puhelimet on tarkoitus erottaa muusta tarjonnasta.

Tieto Nokia Driven murtamisesta perustuu pelkästään kiinalaisella foorumilla julkaistuun kuvaan, joten sen paikkansapitävyyteen kannattaa suhtautua pienellä varauksella. Alkuperäisen viestin mukaan kehittäjä ei ole vielä julkaissut XAP-pakettia laajempaan jakoon ja myös koko viesti on poistettu palvelusta jälkikäteen.

Muutamilla sivustoilla esitettyjen arvioiden mukaan Nokia Driven tulo muille alustoille saattaisi viedä Nokialta viimeisen erottuvuutta tarjovan valttikortin. Jos Nokia kuitenkin on alkuperäisen viestin nopean poistamisen taustalla, niin yhtiö ottaa vakavasti uuden alustansa suojaamisen piraateilta.

Toisaalta Nokialla tuskin ollaan erityisen huolissaan asiakkaiden suurimittaisesta siirtymisestä HTC:n tai Samsungin leiriin pelkästän laittoman Nokia Drive -asennuksen ansiosta. Driven asentaminen epävirallisista lähteistä vaatii kuitenkin käyttäjiltä puhelimen suojausten purkamista, johon monellakaan peruskäyttäjällä ei liene kiinnostusta.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (13)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

3

No, ilmeisesti tuo Drive ei ole niin "hyödytön valtti", kuin mitä eräät väittivät, kun joku sen vaivautui murtamaankin ;)

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

5

@4 Ah, tota mä oikein odotin! ...Koska Google Maps on aivan yhtä hyvä navigointiin, kuin Nokia Drive, eikö? Ja tästä tuskin voi sanoa, että makuasia ;)

Vastaa
perhana
perhana

6

@5
Älä unohda että ei ne 15v SGS4evö Samsungin käyttäjät tarvitse autonavigaattoria, mopolla ajellessa ja kävellessä pärjää hyvin Google Mapsillakin... ja viimeaikaisten "Samsungin iskä on isompi kun sun iskä" tyylisten kommenttien perusteella voisi kyllä päätellä että SGS2:n käyttäjien keski-ikä pyörii siellä 15v paikkeilla ;-)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Prostitoitu (vahvistamaton)

7

perhana @
Tsot,tsot!!.
Kohta Lumia puhelimien omistajat saavat ...mitä lumia taas tarkoittikaan Espanjaksi?. =)

Vastaa
ep_
ep_

10

@7
Nokia tiesi tuon merkityksen etukäteen. Nokia teetätti sen vuoksi tutkimuksen asiasta ja tulos oli seuraava: yli puolet espanjalaisista liitti asian valoon eikä ollut ikinä kuullutkaan sitä ikävempää merkitystä.

Vastaa
ep_
ep_

12

@11
Ajattelin samaa. Rekisteröitymispakko!

@Espaniola lumia
Opettele kirjoittamaan äläkä spämmää tänne kolmea viestiä. Eikä ollut mitään selittelyä vaan ihan täyttä totta.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

13

@12
"seli seli" osoittaa vain ettei sen kirjoittajalla ole mitään vasta-argumenttia ja hätä on jo housuissa... ;)

No takaisin asiaan taas. Eks je? ;)
Onko ollu tietoa, että oliko tämä koko juttu "väärennös" vai ei?
Eli oliko vain "liimattu" kuvaruutukaappaus luurin näytölle?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.