Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HP miettii taas webOS:n myyntiä

2
Teemu Laitila

HP miettii taas webOS:n myyntiä
Uutistoimisto Reuters raportoi, että TouchPad-laitteensa hyllyttänyt Hewlett-Packard suunnittelee hankkivansa osan projektiin käytetyistä rahoista takaisin myymällä TouchPadeissa käytetyn webOS-käyttöjärjestelmän.

Reutersin lähteiden mukaan HP:n apuna mietinnässä on Back of America Merrill Lynch. HP osti vuonna 2010 webOS:ää kehittäneen Palmin 1,2 miljardin dollarin hintaan. Arvioiden mukaan HP ei kuitenkaan olisi saamassa kaikkia rahojaan takaisin, vaan orvon käyttöjärjestelmän hinta jäänee satoihin miljooniin miljardin sijaan.

Useiden yritysten kerrotaan olevan kiinnostunut HP:n myyntiaikeista. webOS:ää pidetään kiinnostava kohteena lähinnä sen mukana tulevien mobiilialan patenttien vuoksi. Yhdeksi ostajaehdokkaaksi on veikkailtu Oraclea.Aikaisemmissa huhuissa HP:n hylkäämää webOS:ää on yritetty naittaa muun muassa Samsungille, joka on kuitenkin toistuvasti kieltänyt huhut.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

1

Tässähän olisi Googlelle hyvä lisä Motorolan kumppaniksi. HP:lla oli hieno visio WebOS:n tulevaisuudesta, mutta kuten niin kovin usein, ei se idea kovin pitkälle edennyt.

Vastaa
3rp3
3rp3

2

Jos joku sen ostaa ja tekee kivan puhelimen (ja tuo Suomeen), niin olen aivan varmasti ensimmäisenä jonossa. HTC, Sony, Huawei, mikä tahansa. Samsung tuskin ostaa, kun lähti tuohon Tizeniin ja onhan se tosiaan kieltänyt haluavansa ostaa webOS:ää jo useamman kerran.

Lopputulos on varmaan se, että joku ostaa webOS:n vain patenttien takia, eikä aiokaan kehittää tuota loistavaa käyttistä ja tehdä siihen perustuvia puhelimia. Sääli.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.