Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: HTC Ville saapuu keväällä uudella Snapdragon-suorittimella

6
Teemu Laitila

Huhu: HTC Ville saapuu keväällä uudella Snapdragon-suorittimella
HTC:n ensi vuoden julkaisuista on saatu lisävihiä, kun BGR väittää HTC:n suunnittelevan HTC Ville -nimisen puhelimen julkaisua helmikuun Mobile World Congress -messuilla. Toinen MWC-messuilla odotettu HTC-puhelin on aiemmin vuotanut neliytiminen HTC Edge.

BGR:n tietojen mukaan HTC Ville perustuisi Qualcommin seuraavan sukupolven Snapdragon S4 -piiriin. Uusi Snapdragon sisältää kaksi ydintä ja se on yksi ensimmäisiä mobiiliprosessoreita, joka valmistetaan 28 nm litografialla. Krait-arkkutehtuuriin perustuvien 1,5 GHz:n taajuudella toimivien prosessoriydinten lisäksi Snapdragonista löytyy integroitu LTE-piiri, minkä odotetaan tuovan nopeat LTE-yhteydet suuremman yleisön saataville.

HTC Villen muita ominaisuuksia ovat 4,3 tuuman qHD-resoluutiolla (960x540) toimiva Super AMOLED -näyttö, 8 MP kamera FullHD-videon tallennuksella sekä HTC:n äskettäin lanseeraama Beats Audio -järjestelmä. Laitteen kerrotaan olevan 8 mm paksu ja akun kapasiteetin olevan 1650 mAh. Huolimatta muista huippuluokan ominaisuuksista, Villeen ei ole ilmeisesti mahdutettu NFC-toimintoja.


Käyttöjärjestelmänä on Androidin uusin versio 4.0, jonka päällä kuitenkin ajetaan HTC:n oman Sense-käyttöliittymän versiota 4.


Kuva: BGR


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
Läpi tulen (vahvistamaton)

1

Siispä Noksun olisi kiireesti päivitettävä tavoitteensa mennäkseen muiden ohi

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
mikkeh3 (vahvistamaton)

2

Jos näyttö EI ole Pentile Matrix, voisin jopa ostaakin. Tosin, Galaxy S3 on melko varmasti vielä parempi.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

5

Onhan tuossa melko vaikuttavat ominaisuudet. Beats Audio-järjestelmä vaikuttaa kyllä mielestäni täysin turhalta. Toki se on yksi myyntikikka lisää.

Ja milloin lehdet vetävät kohuotsikot uudesta nimesta: "HTC:n uuden puhelimen nimi on suomalainen miehen etunimi! Noloa! Katso kuvat!

Vastaa
Curvy2
Curvy2

6

Jokohan nää uutuudet alkaa pian kärytä kuin nuo läppärit. Mitenkähän noissa riittää virrat, ei se mikään mobiili ole jos sen pitää olla kaiken aikaa laturissa. Johan noissa ipeleissäkin on ilmennyt vakavia puutteita akkujen kanssa...
Tosin toivon, että pelittää, mutta ei virtaa saa mistään taivaalta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja