Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 4S:n Siri on mahdollista saada toimimaan Androidissakin

5
Manu Pitkänen

iPhone 4S:n Siri on mahdollista saada toimimaan Androidissakin
Ranskalaisen Applidiumin insinöörit ovat löytäneet tavan, jolla Applen iPhone 4S -älypuhelimessa käytetty Siri-puheentunnistus on mahdollista saada toimimaan muillakin mobiililaitteilla (esim. Android).

Sirin huomattiin ottavan yhteyden portin 443 kautta IP-osoitteeseen 17.174.4.4. Applidium selvitti IP-osoitteen taustat ja huomasi sen ohjautuvan osoitteeseen "guzzoni.apple.com". Sen jälkeen hakkerit huijasivat Sirin lähettämään tietoja omalle palvelimelleen, jotta he saisivat selville millaista tietoa puhelimen ja Applen palvelimien välillä välittyy.
Lopputuloksena Applidium rakensi työkalut, joiden avulla kehittäjät voivat teoriassa käyttää Siriä esimerkiksi iPadissa tai Android-laitteilla. Asiaa hankaloittaa se, että kehittäjän pitää tuntea jonkin iPhone 4S:n tunnistusnumeron. Tämä puolestaan tarkoittaa sitä, että numero saattaa joutua Applen mustalle listalle jos sen huomataan liittyvän epätavalliseen liikenteeseen.

Kommentit (5)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

2

Eli iOS:llä ei nyt ole mitään valttikorttia, vai? ;D Taitaa olla niin, että mitään tälläistä extra-ominaisuutta ei pystytä pitämään ainoastaan omilla laitteilla.

Vastaa
Tnoi
Tnoi

3

En tosin tiedä kuka helvetti tuon vapaaehtoisesti haluaa laitteeseensa? Noh kai niitäkin näköjään löytyy..

Vastaa
whome001
whome001

4

Millä ohjelmalla kaverit avasivat SSL(443) liikenteen paketit, jotta saivat komentosyntaxit avattua. Vai oliko Sirin käyttämä ssl niin heppoisella avaimella ettei nykyajan koneille ollut ongelma?
edit: tosiaan omaan serveriin ohjasivat eikä Siri välitä kenen servoSSL käytössä.

Vastaa
whome001
whome001

5

#4: oma lisäkommentti, eikun joo he ohjasivat IP numeron omaan ssl serveriin ja Siri nähtävästi suostuu keskustelemaan kenen tahansa SSL servosertin kanssa. Eli problem solved.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja