Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tuleeko Windows 8 myös älypuhelimiin?

8
Manu Pitkänen

Tuleeko Windows 8 myös älypuhelimiin?
Microsoftin toimitusjohtaja Steve Ballmer on saattanut vahvistaa, että kehitteillä oleva Windows 8 -käyttöjärjestelmä tullaan näkemään tietokoneiden ja tablettien lisäksi älypuhelimissa. Hänen lausuntonsa tarkasta sanamuodosta on olemassa kaksi eri tulkintaa.

Kysyttäessä, että ovatko markkinat siirtyneet PC:n jälkeiselle ajalle, Ballmer vastasi markkinoiden olevan aina Windows-aikakaudella. Hän totesi Business Insiderin mukaan myös, että yhtiö vie Windowsin puhelimiin Windows 8:n myötä. Microsoftin on huhuttu aiemmin tekevän töitä älypuhelin- ja PC-alustojen fuusioimiseksi. Tähän asti Microsoft on kehittänyt Windows Phonea älypuhelimille ja Windowsia muille laitteille.

GeekWiren tulkinnan mukaan Ballmer totesi Windows 8:n laajenevan vain uusiin laitteisiin.Sivustojen tulkinnat eroavat seuraavasti: (ylempi Business Insiderin tulkinta, alempi GeekWiren)

We've got broad Windows initiatives, driving Windows down to the phone with Windows 8. You'll see incredible new form factors powered by Windows.


We've got broad Windows initiatives, driving Windows down to the phone. With Windows 8 you'll see incredible new form factors powered by Windows.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

tonkie
tonkie

1

Hmm.. Tuohan vois olla aika hyvä jos olisi yksi iso työpöytä jota voisi selata saumattomasti sivuttaissuunnassa. Tosin optimointia tarttis kuvakkeisiin ja muutenkin työpöytään.

Vastaa
teppoI
teppoI

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti tonkie:

Hmm.. Tuohan vois olla aika hyvä jos olisi yksi iso työpöytä jota voisi selata saumattomasti sivuttaissuunnassa. Tosin optimointia tarttis kuvakkeisiin ja muutenkin työpöytään.

Käyttöliittymän ei tarvitse olla PC- ja puhelinversioissa sama, vaikka molemmat perustuisivatkin samaan kerneliin/jakaisivat paljon muita ominaisuuksia keskenään.

Vastaa
Curvy2
Curvy2

3

Mulla on toisella kiintolevyllä ollut jonkun aikaa, mutta tuo Win8 palikkka-systeemi on varmaan tulevaisuutta. Eli en ole ehtinyt perehtyä vielä siihen niin paljoa.
Loogisesti siinä on järkeä, mutta kuten aina sanon kaikki on suhteellista.
Heitän nyt pallon muille, mitä itse olette siitä mieltä?

Vastaa
readyEddy
readyEddy

4

Tuleeko Witsaus 8 myös älypuhelimiin?

Ei tule. Sillä ei ole mitään edellytyksiä siihen. WP7 puuttuu niin monta ominaisuutta ettei niitä voi myydä. Windowsin aamuinen käynnistysääini on niin vertahyytävä enemmistölle. Kukaan ei halua kuulla sitä vapaa-aikanaan.

Sitä paitsi mikä on Windows 8 ?

Muut myyvät laitteita eivätkä illuusioita. mieti Amatsonia. Te Windows-porukka ovat jääny ajastanne.

Vastaa
repino
repino

5

Minä käytän sekä androidia, että windows-systeemejä.
Mutta en enää sitä kuuluisaa Commoderen 64:sta.
Windows 8 käyttiksen sai ainakin joku aika sitten ladattua suoraan ja ihan ilmaseks tietstikalle.
Selityksenä se on sellanen palikkapeli...
En yritä selitellä mitään, tää maailma menee, vaan sitä vauhtia eteenpäin.
Tekniikan viimeinen sana on kirosana.
Mutta jos olet iphone-fani, niin siitä vaan.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

6

On kyllä taas niin selkeetä suamen kieltä viesteissä #3 ja #4, että ei paremmasta väliä... Huh huh.

Mutta asiaan. Mulla ei ole vielä tablet-mööbeliä. Olen ajatellut, että katson ensi vuonna tilanteen ja kenties sitten hankin moisen. Itseäni tässä kohtaa mielenkiinnolla odotuttaa nimenomaan Nokian WP luurit ja tuleva Windows 8 kotikoneelle. Se onko luureissa jatkossa WP8 vai W8 on kokolailla sama, jos niille saa jotain mielekästä synkronisaatiota jne. muuta kenties tarpeellista.

Voi olla, että mitään edellä kuvailtua ei tule tapahtumaan ja tulessa luurissani on vaikka Android ja tabletissa MeeGo.. Kuka tietää ja aika näyttää...

Vastaa
repino
repino

7

@8
Tässähä sie suat oikeeta suomen kieltä, jopa acrigolakin sitä ajattell, mut sit viänti läns-suomaliseks.

Kuulotkos sie nuor niihin , jotka sannoo, et elä laakase naatitaa, vae?
No Huumoria, minulla on tuo Win8 toisella kiintolevyllä, en ole kovin paljoa ehtinyt testailemaan, sitten kun tulee hanget, sitten on kyllä aikaa. Se on minusta Win8 esittelyversio ja varmaan kännyköihin tulee se sama systeemi pian.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

8

@7
Ei murteella tai muilla niin väliä. Kunhan sen verran olis välimerkit, vaikka sitten väärinkin käytettynä, sen verran paikallaan, että teksti on inhimillisesti luettavaa. ;)

Sama systeemihän eli tuo tiili/laatta-pohjainen ulkoasuhan on jo kännyköissä (WP7). ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja