Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvissa uudella muotoilulla varustettu neliytiminen HTC Zeta

14
Manu Pitkänen

Kuvissa uudella muotoilulla varustettu neliytiminen HTC Zeta
Teknologia sivusto Engadget on julkaissut sivuillaan kuvan, jonka se sanoo esittävän toistaiseksi julkaisematonta, neliytimisellä prosessorilla varustettua HTC Zeta -älypuhelinta.

Puhelin poikkea taiwanilaisvalmistajan tähän asti käyttämästä designista paljon. Pyöristetyt kulmat ovat saaneet lähteä ja tilalle on tullut terävämpi ja ainakin etupuolen osalta selvästi tiukkalinjaisempi muotoilu. Puhelimen pidemmän sivun reunojen kerrotaan kaventuvan näytön keskikohtaa päin mentäessä. Lisäksi takakuori on silminnähtävän kupera.
Engadgetin tietojen mukaan Zetasta löytyy tehokas 2,5 gigahertsin kellotaajuudella tikittävä neliytiminen APQ8064-suoritin ja gigatavun edestä RAM-muistia. 4,5-tuumaisen näytön resoluutio on 1280x720 pikseliä ja pääkamerasta löytyy kahdeksan megapikseliä. Komponenttien sähköntarpeesta pitää huolen 1830 mAh:n akku. Käyttöjärjestelmäksi on valittu Android 4.0 Ice Cream Sandwichin.

HTC:lta on huhujen mukaan tulossa muitakin neliytimisellä suorittimella varustettuja puhelimia. Tiedossa on Zetan lisäksi HTC Edge ja HTC Ville.

Kommentit (14)

ep_
ep_

1

Eipäs tosiaan ole totuttua HTC:n tyyliä. Muutenkin aika kauhean näköinen kapistus. Ite pidän enemmän siitä pyöreäämmästä tyylistä. HTC:n uusia laitteita on nyt paljon vilahdellut kuvissa.

Reunojen paksuudesta ei kukaan ainakaan voi sanoa että olisi liian paksut. =)

Vastaa
Pc_P
Pc_P

4

Edestä katsottuna näyttää komealta, mutta takaosan pyöreys häiritsee pahasti. Tehojen puolesta kelpaisi hyvin.
Hinta saattaakin olla +600e...

Vastaa
jake se minäkin (vahvistamaton)

6

en minäkään ennen, mutt nyt on hyvän näköinen ja tyylikäs!

Vastaa
foliomanne
foliomanne

9

Näyttää kyllä vilastuna edestä ihan SE xperia x10:ltä. Mun silmään hieno laite, tykkäs tai ei, mut mun mielestä puhelimen ulkonäön pitääkin muuttua. Vanha x10 on mielestäni siistimpi, kuin nykyinen varapuhelin sgs2:nen.

Saisi nykypuhelimet mun mielestä ottaa n8:n salamasta oppia, noi ledit ei toimi, kuin taskulamppuna. Jos on hämärää, ei kännykällä vaan voi kuvata, ellei ole salamaa (silti rumia kuvia). Ne ledit ei siinä vaiheessa mitään auta, kun on valoa tarvitaan. Ehkäpä jopa joku dual salama/ledi viritys, onnistuisi videokuvaus, jos joku jönni nyt väkisin haluaa pimeessä kuvata.

Vastaa
Routalempi
Routalempi

10

"HTC:lta on huhujen mukaan tulossa muitakin neliytimisellä suorittimella varustettuja puhelimia. Tiedossa on Zetan lisäksi HTC Edge ja HTC Ville."


Aiemman uutisoinnin mukaan Villessä olisi tuplaydin prossu:

http://www.puhelinvertailu.com/uutiset....n-suorittimella

Tosin tuossakin jutussa mainitaan Snapdragon S4, josta juttua täällä:

http://taskumuro.com/qualcomm-julkisti-...-yksityiskohdat

Tuon White Paperin mukaan ei kai ole yksiselitteistä onko tuossa 4 ydintä , puhutaan multi coreista. Eli onko aiemman uutisen maininta HTC Villen tuplaytimestä oikea, vaiko tämän uutisen viittaus neliytimiseen?

Ok tuo edellä ollut ei liity kyllä tähän Zetaan, mutta uutisessa kun tuo Villekin oli mainittuna.. Mutta todetaan sitten, että eipä itseänikään tämä Zetan ulkonäkö miellytä, niin ei mene täysin offtopiciksi. :)

Vastaa
3000 mAh:n akku=OK. (vahvistamaton)

11

Eihän 1830 mAh:n akku riitä mihinkään muuhun,kuin että puhelin pitäisi olla valmiustilassa!!. =(

Vastaa
justme321
justme321

13

2.5GHz neliydiprossu? Rupeaa menenään vähän turhan korkeiksi nää puhelinten kellotaajuudet. Pitäisiköhän kellotaajuuden noston sijaan prosessoreiden rakennetta kehittää niin akkukin kestäisi paremmin.

Ps.Läppärissäni jolla tätä kirjottelen on 2.3Ghz dual core -prosessori.

Vastaa
teme565
teme565

14

Akussa näkyy sentään olevan edes jotensakin hyväksyttävä kapasiteetti, mutta kyllä tuo 4-ydinprossu kännykässä ampuu vähän yli. Noh, mainosmiehet myhäilee kun saa painaa mainoksiin kissan kokoisilla kirjaimilla "4 ydintä"

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja