Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft: Ballmer ei luvannut Windows 8:a puhelimiin

1
Teemu Laitila

Microsoft: Ballmer ei luvannut Windows 8:a puhelimiin
Microsoftilta kerrotaan, että Steve Ballmer ei vahvistanut yhtiön kehittävän Windows 8 -käyttöjärjestelmää älypuhelimia varten. Microsoftin toimitusjohtajan sijoittajatapaamisessa antama lausunto sai aikaan spekulaatioiden myrskyn, joka käytännössä liittyi pisteen paikkaan lauseessa.

Ballmerin mukaan Microsoftilla on suuret suunnitelmat Windowsin suhteen ja Windows on tarkoitus tuoda muun muassa puhelimiin. Ballmer jatkoi, että Windows 8 -järjestelmän myötä tullaan näkemään uusia kokoluokkia, joiden käyttöjärjestelmänä on Windows.

We've got broad Windows initiatives, driving Windows down to the phone. With Windows 8 you'll see incredible new form factors powered by Windows.Esimerkiksi Business Insider tulkitsi Ballmerin suullista kommenttia siten, että Windows 8 on tulossa puhelimiin. Microsoftilta kuitenkin kerrotaan, että kyseessä on kaksi eri virkettä eli niiden välissä on piste, mikä muuttaa kommentin merkitystä.
Microsoftin aiempien kommenttien mukaan Windows-laitteiden ja Windows Phone -laitteiden välinen ero on kokoluokassa ja puhelinominaisuuksissa. Yli seitsemän tuuman kokoiset laitteet ilman puhelinominaisuuksia ovat Windows-laitteita, kun taas alle seitsemän tuuman laitteet, joilla voidaan soittaa, luokitellaan älypuhelimiksi ja niissä käytetään Windows Phone -järjestelmää.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja