Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android-laitteet lisääntyvät 500 000 päivävauhtia

22
Teemu Laitila

Android-laitteet lisääntyvät 500 000 päivävauhtia
Googlen mukaan maailmalta löytyy jo yli 200 miljoonaa Android-laitetta. Google kertoi viimeisimmistä Android-luvuista samassa tilaisuudessa, jossa lanseerattiin virallisesti yhtiön Google Music -palvelu.

Androidin huimasta leviämisestä oli kertomassa digitaalisista sisältöpalveluista vastaava Jamie Rosenberg. Rosenbergin mukaan sadan miljoonan aktivoidun Android-laitteen rajapyykki saavutettiin tämän vuoden toukokuussa ja noin kuusi kuukautta myöhemmin määrä on tuplaantunut.Käytännössä se tarkoittaa, että päivittäin maailmalla aktivoidaan noin 500 000 Android-laitetta, mikä on kunnioitettava saavutus vasta muutaman vuoden ikäiselle mobiilialustalle. Vertailun vuoksi Apple on myynyt yhteensä noin 250 miljoonaa iOS-laitetta.Googlen kertomien lukujen valossa kolmanneksi isoksi ekosysteemiksi pyrkivällä Microsoftilla sekä sen yhteistyökumppanilla Nokialla on pitkä matka kurottavana umpeen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (22)

ep_
ep_

1

Ihan kiva kasvu anterolta kyllä kieltämättä. :) Muutama vuosi sitten kukaan ei ollut andoidista kuullutkaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
JIHAA!!! (vahvistamaton)

5

Katsotaa ja odotellaan,että mitä ICS tuo tullessaan..."ei kannata nuolaista,ennen kuin tipahtaa"!. ;)

Vastaa
perhana
perhana

6

otsikko ja juttukin johtaa hieman harhaan, google ilmoittaa että 200 miljoonaa android-laitetta on aktivoitu, mutta kun aktivointeihin lasketaan jokainen aktivointikerta, esimerkiksi itseltäni löytyy zte-blade johon on tullut testailtua eri romeja senverran usein että se on aktivoitu uutena laitteena jo ainakin 5 kertaa, myöskin omistamani motorola milestone on ostettu käytettynä, eli aktivoitu jo ennen minua tietääkseni kaksi kertaa, ja itse olen sen aktivoinut kolmesti, eli kaksi kännykkää on näinollen lisännyt "aktivoituja android-laitteita" 10 kappaletta.
Kun ottaa huomioon sen että erilaisia forumeita seuraamalla voi todeta android-laitteiden rom-flashausten olevan melko yleistä, ja joillain merkeillä myös suuremmat käyttöjärjestelmäpäivitykset aiheuttavat laitteet uudelleenaktivoinnin, voi tuon 200 miljoonaa "laitetta" pyöristää melko reilusti alaspäin.

Vastaa
Bluejack
Bluejack

7

Lainaus:

perhana

Lainaus:

google ilmoittaa että 200 miljoonaa android-laitetta on aktivoitu, mutta kun aktivointeihin lasketaan jokainen aktivointikerta, esimerkiksi itseltäni löytyy zte-blade johon on tullut testailtua eri romeja senverran usein että se on aktivoitu uutena laitteena jo ainakin 5 kertaa, myöskin omistamani motorola milestone on ostettu käytettynä, eli aktivoitu jo ennen minua tietääkseni kaksi kertaa, ja itse olen sen aktivoinut kolmesti, eli kaksi kännykkää on näinollen lisännyt "aktivoituja android-laitteita" 10 kappaletta.
Kun ottaa huomioon sen että erilaisia forumeita seuraamalla voi todeta android-laitteiden rom-flashausten olevan melko yleistä, ja joillain merkeillä myös suuremmat käyttöjärjestelmäpäivitykset aiheuttavat laitteet uudelleenaktivoinnin, voi tuon 200 miljoonaa "laitetta" pyöristää melko reilusti alaspäin.

imei-koodilla ne luurit aktovoidaan roottailulla ei ole mitään merkitystä tähän.

Vastaa
ep_
ep_

8

@6

Suurin osa noista androidien käyttäjästä ei ikinä ole kuullutkaan sellaista sanaa kuin roottaus tai rom. Muutama milli sinne tänne on ihan sama.

Vastaa
perhana
perhana

9

@8
jos noista 200 miljoonasta laitteesta vaikkapa puolet on saanut päivityksen 2.1 versiosta 2.2 versioon, ilman että käyttäjä on ikinä kuullutkaan roottauksesta, tarkoittaa se muutama milli 100 miljoonaa laitetta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ahsamsungandkorea (vahvistamaton)

10

ANDROID, tuo USA:n hallituksen VAKOILUVÄLINE!!.. HERÄTKÄÄ ihmiset..!!

Vastaa
ep_
ep_

12

@10
Antero on avointa koodia. Mene ja lue. Kerro minullekkin jos löydät jotain USA:n vakoiluun liittyvää. Sellainen olisi kuule huomattu jo jos sellaista olisi.
Selitämpä tuon käsitteen avoin koodi (Koska kommenttisi perusteella ei voi olla varma siitä että tiedätkö sen tarkoitusta) Se tarkoittaa sitä että koodi on julkaistu kokonaisuudessaan kaikkien nähtäväksi ja muokattavaksi. Applen iOS:n koodi on suljettua ja et voi tietää, mitä se sisältää. Eli siinähän se pahin vakoiluväline on!

@9
Kuten bluejack mainitsi niin ne aktivoidaan IMEI:llä joka ei vaihdu päivitettäessä eikä rootatessa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jdjdjdhd (vahvistamaton)

13

Nokian myötä windows phonellakin voisi mennä se 1 miljoonan puhelimen raja rikki ;)

Vastaa
Curvy2
Curvy2

14

Tosin on vielä näin...
We're sorry. Google Music is currently only available in the United States
Ei sen puoleen google palvelee hyvin, eikä turhia veloittele.

Vastaa
Curvy2
Curvy2

16

Onko sulla tietoa keveämmistä. Ainakin mun prossu pyörittää ihan kivast. Selaimista on testissä win Ex 9 ja sekin tuntuu olevan ok. Ja foxikin pelittääää ihan hyvin , operaa oon joskus käyttänyt. Pitäs varmaan kellon kanssa testata latenssit.

Vastaa
perhana
perhana

17

@7
usko ihan miten haluat, mutta imei-koodi tarkastatetaan puhelimen rekisteröityessä paikalliseen gsm-verkkoon, ja google taas puhuu laitteiden aktivoinnista, niin itse en kyllä usko googlen hommanneen imei-rekisteröinti tietoja kaikilta maailman puhelinoperaattoreilta, vaan he ovat käsittääkseni laskeneet tuon 200 miljoonaa omista tiedoistaan, eli aina kun uusi android laite aktivoidaan google-käyttäjätunnuksella.
Jos kyse olisi imei-koodeista, puhuttaisiin todennäköisesti adroid-puhelimista, ei android-laitteista, kun esimerkiksi android-tableteissa ja media-soittimissa ei ole imei-tunnusta mutta silti ne ovat android-laitteita ja aktivoidaan google-tunnuksilla.

Vastaa
Curvy2
Curvy2

18

Vaikea vertailla, kun joskus tuntuu , että antero toimii paremmin ja joskus, että W7 tai 8 systeemi.
Oletan että anteroa käytetään jo aika yleisesti. Johtuen siitä, että se on aika näppärä ja siihen saa vaikka mitä ohjelmia.
Puutteina vois sanoa käyttiksen päivitykset ja virrankulutus mobiilikäytösssä.

Vastaa
SamiM2
SamiM2

19

@2 Toyota ei tietenkään ole paras, mutta se voi olla hintalaatusuhteeltaan paras. Vastaavasti Android ei välttämättä ole paras, mutta se voi olla hintalaatusuhteeltaan paras. Tietenkään aina tämä ei pidä paikkaansa. Esimerkiksi Windows tuskin on hintalaatusuhteeltaan paras käyttöjärjestelmä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Antero 2.3.4 & SGS 2 (vahvistamaton)

20

Androidissa ei ole muuta negatiivista,kuin virrankulutus ja avoin Android Market,jota Google tuskin seuraa koska sieltä löytää aika usein huonosti toimivia tai vakoilu ym ohjelmilla varustettuja sovelluksia!!. :(
Kaikki sovellukset Googlen kuuluisi tarkistaa ennen kuin pääsee mitään laittamaan jakoon muille Androidin käyttäjille (näin Apple toimii omalla Apple Store-kaupalla)!!!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Antero 2.3.4 & SGS 2 (vahvistamaton)

21

Androidissa ei ole muuta negatiivista,kuin virrankulutus ja avoin Android Market,jota Google tuskin seuraa koska sieltä löytää aika usein huonosti toimivia tai vakoilu ym ohjelmilla varustettuja sovelluksia!!. :(
Kaikki sovellukset Googlen kuuluisi tarkistaa ennen kuin pääsee mitään laittamaan jakoon muille Androidin käyttäjille (näin Apple toimii omalla Apple Store-kaupalla)!!!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Antero 2.3.4 & SGS 2 (vahvistamaton)

22

...Ja vielä kommentti Nokian Windows Phone 800 (prostituutio) Lumia-puhelimesta (Lumia-puhelimista)...EVVK!!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.