Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian yt-neuvottelut päättyivät, 300 irtisanotaan

Matti Vähäkainu

Nokian yt-neuvottelut päättyivät, 300 irtisanotaan
Matkapuhelinvalmistaja Nokia on saanut päätökseen syyskuussa aloitetut yt-neuvottelut. Yhtiö kertoo vähentävänsä Suomesta 300 työpaikkaa vuoden loppuun mennessä. Viime huhtikuussa Nokia kertoi irtisanovansa 1400 työntekijää, jotka työskentelevät pääasiassa Symbianin parissa.

Nokian vähennykset koskevat tällä kertaa Location & Commerce -liiketoimintaa, yhtiön tukitoimintoja ja myyntiä ja markkinointia. Vähennykset toteutetaan vaiheittan vuoden loppuun mennessä, ja aikataulut vaihtelevat yksiköittäin. Vähennysten paikkakuntakohtaisista vaikutuksista tiedetään vasta vuoden lopussa.

Tavalliseen tapaan irtosanomisuhan alla oleville työntekijöille tarjotaan taloudellista tukea, koulutusmahdollisuuksia ja tukea yrittäjyyteen. Irtisanottavilla työntekijöillä on lisäksi mahdollisuus pysyä Nokian palkkalistoilla kaksi kuukautta, vaikka tehtävät sitä ennen loppuisivatkin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja