Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Näppäimistöllä varustettu Motorola Droid 4 kuvissa

13
Teemu Laitila

Näppäimistöllä varustettu Motorola Droid 4 kuvissa
Motorolan vielä julkaisemattomasta Droid 4 -mallista on saatu ensimmäiset viralliset kuvat. Edeltäjiensä tapaan Droid 4 on varustettu monen suosimalla fyysisellä näppäimistöllä. Konepellin alta laite muistuttaa läheisesti aiemmin syksyllä julkaistu Droid RAZR -mallia.

Motorola on yksi harvoista Android-valmistajista, joka julkaisee fyysisellä näppäimistöllä varustettuja high-end Android-puhelimia, mutta niiden saatavuus Suomessa on usein harmillisen rajoitettua.

Droid 4:n Android Gingerbread -järjestelmää pyörittää kaksiytiminen 1,2 GHz:n taajuudella toimiva prosessori ja muistia on gigatavun verran. Laitteen pääkamera tallentaa kuvat 8 megapikselin tarkkuudella ja etukamerakin toimii HD-resoluutiolla. Pääkamera sisältää kuvanvakaimen ja tallentaa videokuvaa Full HD -resoluutiolla. Laitteen näytön voi peilata esimerkiksi television ruudulle mini-HDMI-liitännän avulla.LCD-tekniikalla toteutettu näyttö on 4 tuuman kokoinen ja resoluutio on qHD-tasolla. Fyysinen näppäimistö kasvattaa laitteen paksuuden runsaan 1,2 cm mittoihin. Taustavalaistu viisirivinen näppäimistö sisältää erillisen rivin numeroita varten. Kuten Droid RAZR -mallissa, Droid 4:n sisuskalut on suojattu vettä hylkivällä nanopinnoitteella, joka suojaa puhelinta kosteudelta.

Nykyisten tietojen mukaan Droid 4 julkaistaisiin Yhdysvalloissa jo 8. joulukuuta, mutta laitteen saapumisesta Suomeen saakka ei ole tarkempaa tietoa.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (13)

Anonyymi käyttäjä
fasdfag (vahvistamaton)

1

sais tulla suomeen tämä niin vois ehkä liittyä iloisten android-käyttäjien kerhoon

Vastaa
dRD
dRD

2

Komppaan. Nyt on jotenkin ihan valtava vaje huippupään QWERTY-puhelimista. En jaksais maksaa parin tehogeneraation takaisesta Desire Z:sta tai käyttiksen suhteen löysässä hirressä roikkuvasta Nokia E7:sta, vaan olisin valmis pistämään 500+ euroa huippuluokan QWERTY-luuriin, skandinäppäimistöllä tietenkin. Nokia N950:stä ei saa edes eBaysta..

Vastaa
Routalempi
Routalempi

3

Tulee liki päivittäin mielessään kirottua N8:lla viestejä kirjoittaessa, joten kyllä sitä tällainen QWERTY kelpaisi myös tähän osoitteeseen. :)

Vastaa
repino
repino

4

Kelpo peli, ja mikäli oikein ymmärsin siinä on anteron nelosverio, jota pidetään parempana kuin iomenan juttuja.
Toi näppisjuttu on hyvä, sillä kun silitän kissojani, olen niin sähköinen, että menee senat sakastiin...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Masa321 (vahvistamaton)

5

Mitä helvettiä? Miksi puhelin julkaistaan Gingerbreadilla, vaikka Androidin uusin versio Ice Cream Sandwich on jo tullut markkinoille?

Android-valmistajat puskevat vanhentunutta tavaraa markkinoille, nämä pitäisi ehdottomasti julkaista uusimmalla käyttöjärjestelmän versiolla!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Masa321 (vahvistamaton)

6

@4

Engadgetin linkittämän alkuperäisuutisen mukaan kyseessä on nimenomaan Gingerbread eli vanha Androidin versio.

Miksi kuluttajia kusetetaan näillä vanhoilla versioilla? Uusin Android-versio on jo markkinoilla Samsungin puhelimessa!

Vastaa
Routalempi
Routalempi

7

@5

Johtuisiko osin myös siitä, että Googlehan vakuutteli muille valmistajille ettei Motorola ostos aseta Motorolaa erityisasemaan + ostoshan ei kaiketi edes viety loppuun. Vielä kun Android 4.0 lähdekoodikin julkaistiin vasta hetki sitten, ei siitä ole vielä ehditty kehittää omanlaista versiota... Näinpä kaikkien näiden summana => Tulee hetimmiten päivityksenä, kun suinkin vain mahdollista.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jepajuudas (vahvistamaton)

8

@7 "Tulee hetimmiten päivityksenä, kun suinkin vain mahdollista."

Tulee jos tulee.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

9

Onko Moton luureissa ollut normaalisti ääkköset (siis fyysiset omat napit)?
Mikäli tuossa on niin ehdottomasti menee harkintaan. ICS tulee tuolle varmasti, siitä ei kannata ressata. Kun vain valmistajat nyt älyäisivät olla tuomatta omia käyttöliittymiään uutta androidia pilaamaan niin menisi hyvin. Saattaisi päivityksetkin nopeutua reippaasti.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
pokopoo (vahvistamaton)

11

Ehdottomasti menee harkintaan, jos näppäimistön liukumekanismi on tukeva eikä ole hintamarkkinoinniltaan Suomessa ylihinnoitteltu!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
pokopoo (vahvistamaton)

12

Ehdottomasti menee harkintaan, jos näppäimistön liukumekanismi on tukeva eikä ole hintamarkkinoinniltaan Suomessa ylihinnoitteltu!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
pokopoo (vahvistamaton)

13

Onhan karmean näköinen halko. En ikinä hankkisi tuollaista lelua.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.