Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google hakee EU:n hyväksyntää Motorola-kaupoille

Teemu Laitila

Google hakee EU:n hyväksyntää Motorola-kaupoille
Googlen elokuussa julkistama suunnitelma Motorola Mobilityn ostamisesta on edennyt EU:n kilpailuviranomaisten käsiteltäväksi. EU-komissio aikoo tehdä asiasta päätöksen viimeistään tammikuun alkupuolella.

Googlen osakkeenomistajat hyväksyivät kaupat lähes täydellä 99 prosentin kannatuksella lokakuussa pidetyssä kokouksessa. Ennen sopimuksen toteutumista jättikauppaan tarvitaan EU-komission lisäksi vielä lupa myös Yhdysvaltain viranomaisilta.

EU:n kilpailulainsäädäntöä pidetään maailman tiukimpana. Jos EU-viranomaiset hyväksyvät uuden entistä jättimäisemmän Googlen syntymisen, kauppojen hyväksymistä myös Atlantin toisella puolella pidetään todennäköisenä. Jos asiat sujuvat Googlen suunnitelmien mukaan, kauppa virallistuu ensi vuoden alkupuolella.


Googlen siirtyminen pelkästä käyttöjärjestelmäkehittäjästä myös puhelinvalmistajaksi on herättänyt huolta muiden Android-valmistajien keskuudessa. Googlen johto on kuitenkin toistuvasti vakuuttanut, että Motorola tulee säilymään itsenäisenä yhtiönä, joka ei saa etuoikeuksia muihin valmistajiin verrattuna.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja