Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vinkki: Testaa Windows Phonea oman puhelimen selaimessa!

16
Teemu Laitila

Vinkki: Testaa Windows Phonea oman puhelimen selaimessa!
Microsoft on pitkään mainostanut Windows Phone -järjestelmäänsä sen intuitiivisella ja yksinkertaisella käyttöliittymällä.

Nyt yhtiö tarjoaa myös Android- ja iOS-käyttäjille mahdollisuuden kokeilla ruutuihin ja sivuttaisiin pyyhkäisyihin perustuvan käyttöliittymänsä toimivuutta oman puhelimensa selaimen välityksellä.

Microsoftin esittelysovellusta voi kokeilla puhelimella osoitteessa aka.ms/wpdemo. Tarjolla on aidon näköinen Windows Phone -käyttöliittymä, jossa järjestelmän perustoimintoja pääsee testaamaan ennalta rakennettujen polkujen mukaisesti.

Vaikka esittelysivuston emulaattorissa ei voi esimerkiksi käynnistää sovelluksia, sen avulla saa pientä ajatusta miltä Windows Phone tuntuisi oman puhelimen ruudulla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (16)

ArttuH5N1
ArttuH5N1

3

Toimii muuten myös selaimella. Vaikkakaan, ei se ole sama kuin puhelimella swiippailu. Tosin, symbian luuri kun on, niin tuo ei ilmeisesti toimi.

Vastaa
JussiFX
JussiFX

6

Kyllä se näyttää nätiltä Galaxy S:ssä :) Sulavuus nyt on varmaan sanomattakin selvää kankeaa, mutta kivannäköinen se on.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mmikkis (vahvistamaton)

9

@6 Mitennii sanomattakin selvää? iPhonellahan toi pyörii todella upeasti ja sulavasti, tässä video iPhone 4S vs galaxy s2 http://www.youtube.com/watch?v=FkG_VxDnaqY

Eihän noi sampat kyllä ole HTML5 testeissä mitenkään loistanutkaan. Microsoftin speed reading HTML5 testissäkin galaxy s2 sai vain 16fps, kun taas uusin iPhone sai 60fps. (oma 3gs saa 26fps)

Omalla 3GS mallilla kanssa todella sulava toi WP7, vaikka vääntöä onkin paperilla huomattavasti vähemmän kun galaxy s:ssa :)

Hyvä veto kyllä Microsoftilta tämä, kätevä ja helppo tapa saada käyttäjät tutustumaan WP7 maailmaan. Jos joku testaa iPhonella niin kannattaa lisätä kuvake kotinäytölle niin silloin poistuu nuo selainvalikot. Ei tarvi selaimen sisällä ajaa "käyttistä" :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Wintoy Nokia lumia (vahvistamaton)

11

Ei kyllä vakuuta tuo Nokia 800 Lumia malli,ainakaan käyttöjärjestelmän osalta!!.Tuli testattua ja...aika sekavalta vaikutti =( kun vertaa iPhone 4S käyttikseen. ;)
Vielä kun tulisi pian Android 4.0. :)

Vastaa
JuhaW
JuhaW

12

Windows Phone on kyllä loppujen lopuksi aivan järkyttävän yksinkertainen käyttää. Siihen käyttikseen täytyy vaan päästä ensin sisälle. Pelkkä kokeilu kaupassa ei anna oikeaa kuvaa. Ja pesee kyllä tyylikkyydessä iOS:n mennen tullen. Ei kai ihme, että iOS tuntuu helpolta, kun ei tossa ole, kuin ikoneita kotiruudut täynnä. Ei siinä voi tyhmäkään epäonnistua käytössä. Ulkonäkö on kyllä mielestäni iOS:ssä jo jotenkin niin kulunut, että melko varmuudella tulee seuraavaksi laitteeksi hankittua WP.

Vastaa
SJobs
SJobs

13

Demo on tehty Sencha Touch frameworkilla, joka toimii iOS:lla, Androidilla ja BlackBerry v6+:lla. Hupaisaa on, että tuo demo ei itseasiassa toimi ollenkaan Windows Phonella tai Symbianilla.

Vastaa
aceristi
aceristi

14

Pitihän tuota kokeilla. Olihan se hiukan erillainen käyttöympäristö mihin androidissa on tottunut. Ei varmaan puhelimessa kaikkein huonoin käytettävyys tuolla, mutta en ihan heti olisi vaihtamassa.

Vastaa
KarZan
KarZan

16

Järkyttävän sekava käyttis. Jos se on oikeastikin tuollainen niin ei ainakaan ole minun seuraavan puhelimeni käyttis.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja