Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 4S:n akkuongelmiin on turha odottaa pikaista parannusta

18
Manu Pitkänen

iPhone 4S:n akkuongelmiin on turha odottaa pikaista parannusta
Applen iPhone 4S:n akkuongelmiin ei ole näillä näkymin tulossa pikaista korjausta. Parempaa akkukestoa voi joutua odottamaan jopa iOS 5.1:n yli.

Pian puhelimen julkaisun jälkeen lokakuussa verkkoon ilmestyi paljon valituksia sen heikosta akkukestosta. Akku ei tahtonut kestää muutamia tunteja pidempään. Apple reagoi ongelmiin ja julkaisi iOS 5.0.1 -päivityksen, jonka piti korjata ongelmat.
Monissa tapauksissa näin kävi, mutta joissain tapauksissa ongelmat jäivät tai ne jopa pahenivat. Yhtiö yrittää korjata viimeisetkin ongelmatapaukset iOS 5.1 -päivityksellä, mutta uusimmasta beta-versiosta saatujen kokemusten perusteella odotukset eivät ole kovin korkealla.

iOS 5.1:ssä jatkuvista ongelmista ovat kertoneet AppAdvice ja Redmond Pie. Toisaalta MacRumors-sivuston keskustelupalstalla eräs käyttäjä toteaa olevansa ensimmäistä kertaa onnellinen iPhone 4S:n omistaja, sillä akkuongelmat ovat kaikonneet iOS 5.1:n beta-version myötä.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (18)

ProfaneX
ProfaneX

1

Eikös tuote jonka hinnassa on nuin paljon ilmaa pitäisi toimia hieman paremmin.. ? Joka päivä jotain uutta virhettä löytyy Crapplesta.

Vastaa
mirkoe
mirkoe

2

Tässä on nyt Lion päivityksen jälkeen odoteltu fixiä myös Mac Book Pron akkuongelmiin...Lionin myötä tippui 50% tehoista. Saadaan varmaan odottaa vielä pitkään.

Vastaa
jos
jos

3

@2 Ei tarvitse odottaa. Käy hakemassa kaupasta jotakin muuta käyttöjärjestelmää pyörittävä laite. Akku kestää 12h.

Vastaa
iFööni4 (vahvistamaton)

4

Kyllä Samsung Galaxyssa (S2) uusimman päivityksen jälkeen on valmiusaikaa kestänyt huomattavasti pitdmpään kuin iPhone 4:ss
ä!. ;)

Vastaa
tonkie
tonkie

5

@2 asenna toiselle osiolle winkkari tai linukka ja akku kestää ;) (Mukava heittää bensaa liekkeihin :D)

Vastaa
Hemanus (vahvistamaton)

6

ProfaneX. Iphonea on vaan niin hieno lytätä , mut kaikki itsenäiseen ajatteluun kykenevät ja asioista jotain tietävät, ymmärtävät kyllä että KAIKKIEN valmistajien joissain luureissa on vikoja. Siitä nyt vaan ei pääse mihinkään.. T: Ei Applehater.

Vastaa
mckonen
mckonen

8

Kaikkien, mutta ei kaikissa malleissa, osta n9 et kadu, huippu luuri, hyvällä akunkestolla, eikä pätki kuten muut saman merkin luurit, tämän jälkeen IPhone tuntuu todellakin, tosi vanhanaikaiselta...

Vastaa
Bluejack
Bluejack

9

HEI s.j ON kuolluna ei ole enää setää vastaamassa puheisiin,tai laatuun. kiinastako ne applen tuotteet tulee vai? ei en ne on made in.. *I==}0

Vastaa
hufghi- (vahvistamaton)

10

Hahah uskomatonta jauhantaa.
No voin sanoa ettei omassa eikä työporukan eikä kavereiden 4s ole mitään akku ongelmaa edes ollut.

Tämä koskettaa pari prosenttia kaikista käyttäjistä. Turhaa myllytystä medialta. Melkee pahempaa myllytystä kuin 4 antennagate "ongelma" mikä ei ole edes ongelma kuin yber heikoilla matkapuhelin kenttä alueilla. Joita jenkeissä on useammin kuin suomessa. Sitä paitsi vika ei ole jos pykälät tippuu se on normaalia matkapuhelin käyttäytymistä. Mut se on vika jos puhelut pätkii. Voin sanoa että desire, n8, e7 ja galaxys pätkivät useammin tuolla maalla kuin iphone 4 ja 4s tuplaantennista vissiin sen verran hyötyä ettei pätki edes keskellä mettää sitäkään vähää.

Median turhaa yli-myklytystä.

Vastaa
Tnoi
Tnoi

11

Minkä vitun takia ihmiset ei vie takuuseen noita laitteita? Odottavat jotain saatanan päivitystä. Vai onko ulkomailla niin paska kuluttajasuoja että eivät saa noita takuuseen.

Kyllä sen laitteen kuuluu toimia ennenkin sitä päivitystä.

Vastaa
jepajuudas (vahvistamaton)

12

@10

Olet tunnollinen Apple-fani. Steve olisi ylpeä.

"Sitä paitsi vika ei ole jos pykälät tippuu se on normaalia matkapuhelin käyttäytymistä. Mut se on vika jos puhelut pätkii."

http://www.youtube.com/watch?v=3KJSf8Par7I normaalia matkapuhelimen käyttäytymistä? Tekeekö kaikki puhelimet noin? On toki ihan normaalia, että kun antennin peittää niin signaalin taso heikkenee. Applen tapauksessa oli kuitenki kyseessä suunnitteluvirheestä.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

14

@12

Sovitaan että kyseessä on suunnitteluvirhe. Mutta jos halutaan laittaa ongelman suuruus kontekstiin kannattaa muistaa, että puhelinta myytiin jokunen kymmenen miljoonaa kappaletta ja myynti jatkuu edelleen varsin hyvin. Asiakkaat ovat olleet tuotteeseen erittäin tyytyväisiä.

Jännää, että sunnitteluvirheestä valittavat ensisijaisesti ja äänekkäimmin ne, jotka eivät laitetta omista. Ja muutenkin koko homman mittasuhteet ovat lähteneet ihan käsistä. Vähän kuin Porschen 911:sta haukuttaisi perheautofoorumilla, koska komposiittijarrut ovat väärän väriset.

Vastaa
Bobakki (vahvistamaton)

15

@14

Kyllä iPhone 4 hyvin on myynyt ja myy edelleen, mutta siitä nyt ei mihinkään pääse, että suunnitteluvirhe siinä tuli ja yhtä turhaa siitä on numeroa tehdä 2 vuoden jälkeen, varsinkin kun tuoreempiakin ongelmia on.

Kyseinen suunnitteluvirhe ei kyllä haittaa mitenkään puhelimen käyttöä, kun tietää mihin ei pidä koskea.

"Vähän kuin Porschen 911:sta haukuttaisi perheautofoorumilla, koska komposiittijarrut ovat väärän väriset."

Voidaan, yleensä makuasiaksi laskettava seikka värisävy, myös ajatella suunnitteluvirheeksi, mutta antamasi esimerkki ei oikein korreloi anteeni jutun kanssa.

Mutta siitä olen samaa miieltä, että siitä jauhaminen voidaan lopettaa koska se ei ole ongelma, ainakaan iPhone 4 omistajille, muiden merkkien edustajille se taas tuntuu aiheuttavan lähes päivittäin ongelmia..

Akku ongelma on ikävä, jos osuu omalle kohdalle. Anteeni ongelmaa taas ei ole edes "olemassa", jos ei killeri otetta tietoisesti ota.

Vastaa
Creativezen
Creativezen

16

Tosi tyhmää että teho tuleeb isommaksi mutta akkut huononovat ja huononevat.esimerkiksi mun ensimmäinen iphone piti akkua tämmösellä käytöllä kuin puol tuntia pelejä,kolme tuntia musiikia,viisi tekstaria,15 minuutia puhelita ja puol tuntia nettiselailua niin akku on kestänuy 4-6 paivää,iphone 3g piti 4 päivää.iphone 3gs piti taas vaan 2-4 päivää.iphone 4 1,5 päivää.ja iphone 4s jonka mä ostinkin pitää vain 7-12 tuntia.mikä ärsytäkin kauheasti valmistajien pitäisi osata myös tehää yeviä akkuja,eikä vaan tehdä mitään 8 megapikselin kameraa mulle riitää kolmekin megapikseliä.

Vastaa
Meizuman
Meizuman

17

Minun mielestä on naurettavaa muistutella siitä, kuinka kaikkien muiden valmistajien laitteissa on myös vikoja. Otetaan huomioon että muilla valmistajilla on XX tai XXX -määrä malleja, kun Applella on yksi (poislukien eri värit ja muistin koot)

Vastaa
Zippo7x (vahvistamaton)

18

4s:n yleisesti nelosta huonompi (muutaman prosentin) akkukesto johtunee juuri tupla-antennista, iOs 5 toi neloseenki niin paljon uutta jatkuvasti netissä roikkuvaa softaa joka kulutti akkua huomattavasti tavallista enemmän, kytkemällä ne pois päältä akku kestää hienosti. Paras vetohan olisi ollut päivittää vaan 3gs 3gs+ ksi paremmalla näytöllä ja kameralla, tämä on nimittäin todella hyvä ja kestävä puhelin ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja