Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nexus S:n Ice Cream Sandwich saapuu pian

9
Teemu Laitila

Nexus S:n Ice Cream Sandwich saapuu pian
Googlen omia Android-puhelimia omistavat ovat tottuneet saamaan uudet päivitykset reilusti ennen muiden valmistajien asiakkaita. Nexus S -puhelimen omistajille on kohta luvassa herkullinen päivitys, kunhan Google julkaisee Android 4.0 Ice Cream Sandwich -päivityksen yleiseen jakeluun.

Tietojen mukaan Google testaa uutta Androidia parhaillaan yhtiön sisällää. Sisäiset testit tulivat julki muutamian Googlelaisten kehuttua uutta Android-versiotaan sosiaalisessa mediassa. Virallisten tietojen mukaan päivitys olisi tulossa jakoon "muutaman viikon sisällä".
Vaikka Googlen historia osoittaa muutaman viikon venyvän helposti useammaksiksin viikoksi, Nexus-puhelinten käyttäjät päässevät silti nauttimaan keksijäätelöstä suhteellisen pian.

Sisäisellä testauksella on pitkä perinne teknologiateollisuudessa. Käytäntöä kutsutaan yleisesti dogfoodingiksi, jolla halutaan hoitaa testaus laajemmalla väkimäärällä, mutta silti rajoitetussa ympäristössä. "Omien tuotteiden syömiseen" viittaava termi sai alkunsa Microsoftilla ja todellisen testauksen lisäksi sillä halutaan luoda mielikuvaa, että yhtiö luottaa lujasti omiin tuotteisiinsa.

Kommentit (9)

NHelix
NHelix

4

@1 Galaxy S:lle saa Ice Cream Sandwichin Cyanogenmodilla tai muulla custom ROMilla. Tosin sitä joutuu odottelemaan pitemmän aikaa. Toivottavasti Bladelle tulee mahdollisimman nopeasti ajurit kuntoon myös.

Vastaa
hallari (vahvistamaton)

8

galaxay s:ssä ei riitä RAM-muisti pyörittämään ICS:ää
pitää olla vähintään 256mt jotta se toimii sulavasti.teknisesti päivitäminen galaxy s:lle olisi mahdollista mutta puhelin saattaa jumittaa helposti. nexusessa RAM:ia on tarpeeksi..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja