Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony tiputtaa Ericssonin pois kännyköistään ensi vuonna

2
Matti Vähäkainu

Sony tiputtaa Ericssonin pois kännyköistään ensi vuonna
Reilu kuukausi sitten elektroniikkavalmistaja Sony kertoi ostavansa Sony Ericssonin koko matkapuhelinliiketoiminnan itselleen. Ericssonin 50 prosenttinen omistus siirtyi japanilaisyhtiölle 1,05 miljardin euron hintaan. Matkapuhelinbrändin nimi muuttuukin siten odotetusti pelkäksi Sonyksi.

Sonyn markkinointipomo Kristian Tear on valottanut brändimuutoksen aikataulua The Times of India -lehdelle. Sonyn on tarkoitus uudistaa brändi ensi vuoden puoleen väliin mennessä. Muutokset koskevat brändin lisäksi myös laiteportfoliota, sillä Sonyn on määrä jättää peruspuhelimet taakseen ja keskittyä ainoastaan älypuhelimiin.

Tearin mukaan tämä tarkoittaa markkinoinnin ja mainostamisen määrärahojen kasvattamista. Tavoitteena on nousta 2 prosentin markkina-asemasta johtavaksi Android-älypuhelinten valmistajaksi. Sen tapahtumista tosin ei kannata odotella henkeä pidätellen.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

JussiFX
JussiFX

1

Saavatkin kyllä tehdä töitä, että Sony-puhelin alkaisi houkuttelemaan. Android-valmistajista onnistuneen brändin on tehnyt lähinnä etenkin Samsung ja myös HTC... jollain saralla kaipa myös ZTE.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.