Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft toi Xbox-kaukosäätimen Windows Phone -puhelimiin

6
Teemu Laitila

Microsoft toi Xbox-kaukosäätimen Windows Phone -puhelimiin
Microsoft on julkaissut uuden virallisen Xbox LIVE -sovelluksen sekä yhtiön omalle Windows Phone -alustalle että Applen iOS-laitteile.

Windows Phone -laitteille tarkoitettu ilmainen sovellus voidaan yhdistää langattomasti pelikonsoliin ja puhelimen avulla voidaan esittää videota, musiikkia ja pelejä konsoliin yhdistetyn tv:n ruudulla.
Lisäksi puhelinta voidaan käyttää kaukosäätimenä, jolla voidaan ohjata konsolin toimintaa. Pelaamisen tai elokuvan aikana puhelimen ruutu voi näyttää lisätietoja konsolissa tapahtuvista asioista.

Applen iPadeille ja iPhone-puhelimille tarkoitettu versio on luonnollisesti huomattavasti rajoitetumpi. Apple-laitteiden avulla pääsee käsiksi omaan avatariinsa ja sen asetuksiin sekä omaan sekä ystäviensä pelihistorioihin ja saavutuksiin. Sovelluksen kautta vois myös hallinnoida ystävälistaansa ja ilmoittaa olevansa vapaa pelaamaan.

Kommentit (6)

iKnow_ (vahvistamaton)

1

Taidan olla liian vanha nykymenoon, sillä tämä mainos tuntui todella sekavalta ja ei innostanut ainakiin itseäni millään tavalla.

Vastaa
JEES! (vahvistamaton)

3

Samsung-malleihin tuonlaisen sovelluksen on saanut asennettua jo huomattavasti aiemmin (Android)!. =)
Nokia/Microsoft FAIL!!. :(

Vastaa
squi
squi

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti iKnow_:

Taidan olla liian vanha nykymenoon, sillä tämä mainos tuntui todella sekavalta ja ei innostanut ainakiin itseäni millään tavalla.

Mainos ei tosiaankaan ole selkeimmästä päästä :)

Jos ei jo etukäteen tietäisi mitä siinä yritetään mainostaa, tietomäärä ei juuri tuon videopläjäyksen perusteella lisäänny.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti TheAlexi:

Mutta jos et omista wlan sovitinta voit unohtaa tämän hienouden koska sillähän puhelin yhdistetään konsoliin

No jos se on piuhalla nettiboksissa kiinni, eikö se yhdistäminen onnistu ihan samalla tavalla? Kun sen nettilootan kautta se wifi-liikennekin liikkuu?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja