Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin kännykkämyynti uusiin ennätyslukemiin

22
Matti Vähäkainu

Samsungin kännykkämyynti uusiin ennätyslukemiin
Samsung on kertonut, että tänä vuonna se myy yhteensä yli 300 miljoonaa matkapuhelinta. Kyseessä on selvästi yhtiön uusi ennätys, joka oli aiemmin viime vuodelta. Samsungin kasvu on jatkunut vahvana jo useita vuosia. Viime vuotisesta 280 miljoonasta kasvua on ainakin 20 miljoonaa laitetta.

Samsungin matkapuhelinyksikön pomo JK Shin kertoi, että tarvoitteena on luonnollisesti jatkaa kasvua ensi vuonna. Yhtiön mukaan Galaxy-sarjan älypuhelimet ovat olleet merkittäviä vauhdittajia myynnissä. Syyskuun lopulla Galaxy S II -älypuhelinta oli myyty jo 10 miljoonaa kappaletta.

Volyymimyynnillisesti Samsung on maailman toiseksi suurin matkapuhelinvalmistaja Nokian jälkeen. Nokia myi viime vuonna yhteensä noin 450 miljoonaa puhelinta, mutta määrän odotetaan laskevan tänä vuonna lähemmäksi 400 miljoonaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (22)

Anonyymi käyttäjä
Ralle_ (vahvistamaton)

1

Peukut pystyyn että Samsung menisi ensi vuonna Nokian ohi kaikilla mittareilla. Tähän on kaikki mahdollisuudet.

Vastaa
Plasticma
Plasticma

2

"Nokia myi viime vuonna yhteensä noin 450 miljoonaa puhelinta, mutta määrän odotetaan laskevan tänä vuonna lähemmäs 400 miljoonaa."

Miljoonaan vai miljoonaa? Jos myynti laskee 400 miljoonaa, niin myynniksi jää ainoastaan 50 miljoonaa puhelinta. Melkoinen romahdus, jos noin on.

Vastaa
LigHtX
LigHtX

4

Ralle_ Peukut pystyyn että Suomesta kaikki firmat menisi konkurssiin niin ei tarvisi käydä töissäkään. Tähän on kaikki mahdollisuudet.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
WP 800 Ilotyttö (vahvistamaton)

6

Yhtiön mukaan Galaxy-sarjan älypuhelimet ovat olleet merkittäviä vauhdittajia myynnissä.Syyskuun lopulla Galaxy S II -älypuhelinta oli myyty jo 10 miljoonaa kappaletta.

Vastaa
3rd_party
3rd_party

7

@5 Toki luetun ymmärtäminen voi olla vaikeaa jos ei osaa edes välimerkkien käyttöä, mutta helpotetaan nyt hieman tavausurakkaasi: "Nokia myi viime vuonna yhteensä noin 450 miljoonaa puhelinta, mutta määrän odotetaan laskevan tänä vuonna lähemmäksi 400 miljoonaa."

Matematiikastahan useimmat meistä tietävät että 400000000 > 300000000.

Vastaa
osakar94
osakar94

10

@9 oon kyllä ihan samaa mieltä. En tajua mikä näillä android/ Samsung fanipojilla on toivoa nyt, että Nokia mikä on Angry birdsin kanssa Suomen ainoa valtti maailmalla katoaa. On tyypillä kyllä todella vähän järkeä päässä.

Ps. Omasta mielestä android-fanboyt ylittäneet apple-fanboyt ärsyttävyydessään....

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

11

Eikä välttämättä sillä että olisi "Suomen ainoa valtti", mutta muutenkin en ymmärrä näitä minkä tahansa merkin suhteen vannovia jotka toivovat toisille merkeille silkkaa paskaa niskaan. Mitä jos maailmassa olisi vain yksi puhelimia valmistava yhtiö? Luuletteko että kehitys olisi nykyisen tahtista tai hinnat kohtuullisia? Muistakaa Samsungin fanipojat että ilman Nokiaa teillä tuskin olisi puhelimessanne puoliakaan nykyisistä ominaisuuksista, tai välttämättä tuskin edes puhelinta. Ilman Applea tai Samsungia (tai Ericssonia, HTC:tä jne) taasen olisi sama juttu toisinpäin, Nokiat olisi taskussa mutta valovuosia nykyisiä luureja kehitykseltään jäljessä.

Alan monimuotoisuus ja merkkien kilpailu on aina hyväksi kuluttajille! Muistakaa se älkääkä aina olko palvovalla asenteella liikenteessä.

Itse uutisesta, Samsung on kyllä yksi kodinelektroniikan kovimpia voittajia nykyään. Puhelinmarkkinoilla kulkee näemmä lujaa, kodinkoneissa merkki valtaa alaa agressiivisella hinnoittelulla ja televisioita menee kuin häkää. Pakko vain sanoa että laatuongelmia kyseisellä merkillä löytyy vielä julmetusti joka osa-alueella. Liika levittäytyminen näkyy hyvin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
haahaahaaa (vahvistamaton)

12

Nokia ylimielisyys näköjään taas korostuu,vaikka Nokia ei myy älypuhelimiavaan älyttömiä peruspuhelimia. PS Muutkin valmistajat myyvät Windows puhelimia,ettei Nokia pelkästään!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
pate212 (vahvistamaton)

14

Itsekkin olen android käyttäjä, mutta toivon silti että Nokialla menisi hyvin, koska se on kuitenkin yksi harvoista suomalaisista yrityksistä joka on tunnettu maailmalla. En vain itse pidä nykyisistä nokian puhelimista ja siksi en näillä näkymin ole nokialaista laittamassa. Jos ne tulevaisuudessa ovat parempia niin sitten ehkä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

15

Öh, paljonko Roviolla on työntekijöitä? 10? 30? Ja moniko niistä on suomalaisia, 15%? 25%? Naurettavaa puhua Roviosta ja Angry Birdistä samassa lauseessa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
vinkki (vahvistamaton)

17

Pieni huom!.Nokia on alkuperältään Suomalainen matkapuhelinvalmistaja,mutta...se alkuperä on nyt jossain muualla ja Nokia on Suomalainen enää noin 10-12%. :/
Toivon itsekin kohtalaisen hyvää menestystä Nokialle,mutta ...vaihtelu virkistäisi jos Nokia tippuisi pian Samsungin ansiosta maailman 2. tai 3. suurimmaksi matkapuhelinvalmistajaksi.

Vastaa
djtob
djtob

18

@12, 13 ja 17 on yksi sama trollaaja.

Nokiassa on se laatu, päivitettävyys ja tuki vanhoille luureille. Mitä ovat muut valmistajat tehneet? Jättäneet melkein myynnin jälkeen luurien omistajat odottamaan turhaan päivityksiä.

Laittakaa nyt vihdoin ja viimein rekisteröintipakko.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
darra@ (vahvistamaton)

19

Nokiassa on se laatu, päivitettävyys ja tuki vanhoille luureille. Mitä ovat muut valmistajat tehneet? Jättäneet melkein myynnin jälkeen luurien omistajat odottamaan turhaan päivityksiä.

Ei muuten pidä paikkansa!!.Android 4.0 tulee ihan pian...!.

Vastaa
Plasticma
Plasticma

20

"Pieni huom!.Nokia on alkuperältään Suomalainen matkapuhelinvalmistaja,mutta...se alkuperä on nyt jossain muualla ja Nokia on Suomalainen enää noin 10-12%. :/ "

Nokian tuotanto ym on siirtynyt pikkuhiljaa ulkomaille, mutta Nokian omistajissa(sijoittajissa) suomalaisuusaste kasvaa koko ajan, ulmomaisten sijoittajien kaikotessa. Suomalaisia Nokian omistajia on 215 602. Ihan senkin takia toivoo Nokian menestystä. http://www.mtv3.fi/uutiset/talous.shtml...-jai-kakkoseksi

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
trölli (vahvistamaton)

22

djtob @
Hei,ennustaja.Mitkä ovat seuraavat oikeat numerot lotossa?.
Haluaisin tietää?.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja