Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft laittoi Windows Phone -pomon vaihtoon

6
Teemu Laitila

Microsoft laittoi Windows Phone -pomon vaihtoon
Microsoftin Windows Phone -yksikköä tähän saakka johtanut Andy Lees on siirtymässä uuteen rooliin yhtiön sisällä, kertoo All Things Digital. Leesin vanhat tehtävät ottaa puhelinalustan teknisestä toteutuksesta aiemmin vastannut Terry Myers, joka ei kuitenkaan peri suoraan Leesin aiempaa johtajantitteliä.

AllThingD:n tiedot perustuvat Microsoftin toimitusjohtajan Steve Ballmerin sisäiseen tiedotteeseen ja Microsoft on vahvistanut tiedot. Ballmerin mukaan Andy Lees on edelleen vastuussa suoraan toimitusjohtajalle.
"Olen pyytänyt Andy Leesiä siirtymään uuteen rooliin, jossa hän työskentelee aikakriittisessä tehtävässä maksimoidakseen ensi vuonna tapahtuvan Windows Phone - ja Windows 8 -julkistusten yhteisvaikutuksen", Ballmer selittää viestissä.

Tulkinnat Andy Leesin tehtävänvaihdosta ovat vaihdelleet käytännössä katsoen erottamisesta yksinkertaiseen uusiin tehtäviin siirtämiseen.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Ralle_ (vahvistamaton)

1

Kuinkahan kauan vielä menee ennen kuin ymmärtävät heittää pyyhkeen kehään? Markkinaosuuksissa Windows Phone on entistä selvempi altavastaaja. Tutkimusyhtiö Gartnerin mukaan alustan globaali osuus vajosi heinä?syyskuussa 1,5 prosenttiin vuodentakaisesta 2,7 prosentista.

Vastaa
jake se minäkin (vahvistamaton)

3

...tai vajonnut jo alle 1%:n... mutt - you know - se seuraava... :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja