Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonyn ensimmäinen oma puhelin kuvissa

6
Teemu Laitila

Sonyn ensimmäinen oma puhelin kuvissa
Sony Ericssonista pelkäksi Sonyksi muuttuvan yhtiön ensimmäinen uusi puhelin on päässyt kuviin. Kyseessä on LT22i Nyphon (tai Nypon) koodinimellä tunnettava Xperia-sarjan puhelin, jonka etupuolta koristaa tuttu Sonyn logo.

Sony on ostamassa Ericssonin ulos yhtiöiden yhteisyrityksestä ja aiempien tietojen mukaan Ericssonin nimi pudotettaisiin pois tuotteista vasta ensi vuoden puolivälin tietämillä. Kuvissa esiintyvän Nyphonin myyntiin tuloon saattaa siis olla vielä aikaa.

Ensimmäisten huhujen mukaan LT22i sisältää neljän tuuman näytön, joka toimii qHD-resoluutiolla. Prosessori on ST-Ericssonin 1 GHz:n taajuudella toimivaa tuplaydinsuoritin ja muistia on yksi gigatavu ja tallennustilaa 16 gigatavua. Kamera on varustettu Sonyn omalla 8 megapikselin Exmor R -kennolla.

Nykyinen malli sisältää vielä Android Gingerbread -käyttöjärjestelmän, mutta jos julkaisu tapahtuu vasta myöhemmin ensi vuonna, Sony saanee myös uudemman Android-version valmiiksi.
Edit 14.12.2011: Lisätty sana "uusi" ensimmäiseen kappaleeseen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

1

Itse en ainakaan uutta Sonyn puhelinta ostaisi, vaikka olisi sitten maailman parhain, sulavin ja innovatiivisin ja täynnä uusinta tekniikkaa ja vaikka mitä, jos siinä lukisi edelleen "Ericsson" rumentamassa puhelinta.

Vastaa
JussiFX
JussiFX

2

Pitkästä aikaa fiksun kokoinen näyttö. Joku kameroista paremmin tietävä ehkä osaa sanoa onko tuo kenno niin hyvä kuin miltä se tuossa kuulostaa? Ihan houkuttelevan oloinen puhelin mielestäni.
Ja tosiaan, pelkkä "Sony" on parempi kuin "Sony Ericsson"

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Cm-dx 1000 (vahvistamaton)

5

Ja moni muistaa varmaan Sonyn CM-DX 1000 puhelimen ennen Ericsson-liittoa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja