Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phonen kaataminen onnistuu pelkän tekstiviestin avulla

4
Manu Pitkänen

Windows Phonen kaataminen onnistuu pelkän tekstiviestin avulla
Pitkin syksyä olemme uutisoineet eri käyttöjärjestelmissä ja puhelimissa havaituista ongelmista ja trendi jatkuu vielä joulukuun puolellakin. Tällä kertaa vuorossa on Windows Phonessa havaittu tekstiviestihaavoittuvuus.

WinRumorsin raportoinnin mukaan Nokiankin käyttämä Windows Phone -käyttöjärjestelmä on mahdollista kaataa pelkällä tekstiviestillä. Sivusto on lisännyt YouTubeen videon, jossa ongelmaa kuvaillaan (alla).

Sivuston tutkimusten mukaan ongelma on havaittu useissa eri WP-puhelimissa ja käyttöjärjestelmän eri versioissa. Tekstiviestisovelluksen ohella puhelimen voi saada juntturaan Facebook-viestin tai Windows Live Messenger -viestin avulla.

SMS-haavoittuvuuksia löydettiin pari vuotta sitten Androidista ja iOS:stäkin, joten mikään uusi asia Windows Phonessa havaittu bugi ei ole. Microsoft ei ole vielä kommentoinut asiaa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

ep_
ep_

1

Tällaisia haavoittuvuuksia ei kyllä saisi olla. Tietenkin pomminvarman laitteen kehittäminen on vaikeaa tai mahdotonta.

Vastaa
upap
upap

2

onhan noitakin ollut varmaan niin kauan kuin puhelimiakin....5110 aikaan luurin sai sekasin kun pisti viestin kaverille misä oli pelkästään pisteitä (.)

Vastaa
KOD0U
KOD0U

4

Muistan joskus pentuna, kun läheteltiin toisillemme viestejä, joissa oli vain *F*. Tämä sai vastaanottajan puhelimen soimaan tuntemattomalla numerolla ja kun puheluun vastasi, mitään ei yllättäen kuulunut.. :)) toimi vain Nokian puhelimilla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja