Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG julkisti huippuvarustellun Prada-tyylipuhelimen

8
Matti Vähäkainu

LG julkisti huippuvarustellun Prada-tyylipuhelimen
LG on julkaissut Prada-sarjan seuraavan puhelimen, jonka tyylitietoisia liehittelevä ulkoasu tuo mukanaan myös paljon muutakin. LG Prada 3.0 on täysiverinen älypuhelin, joka on varustettu Android-käyttöjärjestelmällä. Käyttöjärjestelmän lisäksi älypuhelinimagoa lisää suorituskykyiset suorittimet ja suuri, laadukas kosketusnäyttö.

Prada 3.0 on varustettu 4,3 tuuman NOVA-kosketusnäytöllä, jonka päihittää kirkkaudellaan muun muassa yhtiön Optimus-sarjan puhelimet. Suoritinpuolella luotetaan TI OMAP4430 -piirisarjan tuomiin kahteen, gigahertsin ARM Cortex A9 -ytimeen, joiden laskentateho on todettu erittäin kilpailukykyiseksi muun muassa Samsung Galaxy S II:n kyydissä.
PhoneArenan mukaan puhelin tarjoaa lisäksi HSPA+ -yhteydet, WiFin, Bluetoothin ja FM-radion. Kameroita on kaksi: takaosan 8 megapikselin kamera Full HD -videokuvauksella sekä etupuolelta löytyvä 1,3 megapikselin kamera. Kaiken tämän ahtaminen puhelimen sisään ei ole kuitenkaan rajoittanut puhelinta ainakaan syvyyssuunnassa. LG Prada 3.0 on tyylikkään ohut 8,5 millimetrillä, eli saman paksuinen kuin Galaxy S II.

Puhelimen saatavuutta tai hintatietoja ei ole vielä julkistettu, mutta ne todennäköisesti selviävät tämänpäiväisen lehdistötilaisuuden aikana.

Kommentit (8)

SGS 2 is IN!. (vahvistamaton)

1

Tässä mallissa etupuolelta löytyy (vain) (1,3) megapikselin kamera videopuheluita varten :(,kun taas Samsung Galaxy S2 etupuolen videokamera on (2,0) megapikseliä!. ;)

Vastaa
SGS 2 is IN!. (vahvistamaton)

2

Mutta taas LG Prada 3.0 on tarkempi NOVA-näyttö "kokonaisuutena",kun Samsung Galaxy S2 super amoled plus-näyttö "ontuu" ainakin turhan pienimääräisellä resoluutiollaan -eli EI pärjää edes iPhone 4/4S-mallin Retina-näytölle!!. :(

Vastaa
SGS 2 is IN!. (vahvistamaton)

4

No,mikä on sitten parempi?.Nokia joka on lumialla päällystetty?. =)
Joka pojan märkä uni!. ;)

Vastaa
fdsasef (vahvistamaton)

7

@6 Jos et ole huomannut, niin lumiatkin ovat muovia, ja sen lisäksi varustettu 2009 vuoden hardwarella.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja