Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson julkaisi puhelimilleen esiversion uudesta Androidista

4
Teemu Laitila

Sony Ericsson julkaisi puhelimilleen esiversion uudesta Androidista
Pitkään hitaimman Android-päivittäjän maineessa ollut Sony Ericsson on julkaissut yhtiön Xperia-puhelimille tarkoitetun esiversion uudesta Android 4.0 Ice Cream Sandwich -käyttöjärjestelmästä.

Alpha-merkinnällä varustetu ROM-tiedosto on ladattavissa yhtiön sivuilta ja se voidaan asentaa lukitsemattomiin Xperia Arc S, Neo V ja Ray -malleihin. Virallisesta hyväksynnästään huolimatta SE:n Ice Cream Sandwich ei vielä sovellu päivittäiseen käyttöön, sillä muun muassa puhelinominaisuudet ja kaikki datayhteydet WiFiä myöten on kytketty pois päältä.

Alpa-julkaisu onkin tarkoitettu lähinnä sovelluskehittäjien testialustaksi ja samalla sen on tarkoitus viestittää käyttäjille, että päivitys tosiaan on työn alla.

Vaikka julkaisusta ei peruskäyttäjälle ole juuri hyötyä, Sony Ericssonin avoimuus kehitysprojektinsa edistymisestä on silti ihailtavaa toimintaa. Alpa-ROM:n testaamisesta kiinnostuneille on tarjolla lisätietoa Sony Ericssonin sivuilla.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

JussiFX
JussiFX

2

Hui, Sony Ericsonillahan on aika nätti UI! Ehdottomasti parempi kuin Sampan oma. Näyttäisi myös toimivan ihan hyvin tuo versio, vaikka varmasti jätti näyttämättä kaiken mikä ei toimi :D

Vastaa
Agent_007
Agent_007

3

Aika samalta tuo vaikuttaa, kun Xperia-puhelinten nykyinen ohjelmisto. 1:50 kohdalla näkyvä task manageri on uusi (+ mahdollisuus poistaa kaikkea sivulle swaippaamalla).

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja