Samsungin kärkipuhelimet saavat alkuvuodesta uuden Androidin

5
Matti Robinson

Samsungin kärkipuhelimet saavat alkuvuodesta uuden Androidin
Matkapuhelinvalmistaja Samsung on ilmoittanut, että se tuo Android 4.0:n omiin huippupuhelimiinsa ensi vuoden alussa. Yhtiön virallisessa blogissa kerrotaan, että Samgung Galaxy S II ja Galaxy Note saavat Androidin Ice Cream Sandwich -version vuoden 2012 ensimmäisen neljänneksen aikana.

Kärkikaksikon jälkeen päivityksiä tuodaan pikkuhiljaa myös muille Android-laitteille. Päivitettävien listalla ovat myös Galaxy S II LTE, Galaxy R, Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 8.9, Galaxy Tab 7.7 ja Galaxy Tab 7.0 Plus.

Käyttöjärjestelmän uusin versio tuo merkittäviä muutoksia alustan ulkonäköön ja käyttöliittymään. Ensimmäinen ICS-puhelin on Samsungin Googlelle valmistama Samsung Galaxy Nexus, joka on parhaillaan Puhelinvertailun testissä.Ice Cream Sandwich -päivityksen saapuminen riippuu markkinasta ja operaattoreiden vaatimuksista. Samsung valmistelee tiedotteet erikseen jokaiselle markkinalle.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -42%

Motorola Lenovo ThinkPhone
583 € CDON
660 € Proshop
999 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 999 €

Honor 90 – hinta laskenut -29%

Honor 90
249 € Veikon Kone
249 € Power
349 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Realme C30 – hinta laskenut -22%

Realme C30
78 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 98 €

Honor Magic5 Pro – hinta laskenut -12%

Honor Magic5 Pro
1070 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1222 €

Kommentit (5)

Jonahan
Jonahan

3

Eiks toi ole aika normaalia Androidpäivitysten suhteen? Jos laite on yli puoli vuotta vanha ei päivitystä kannata odotella, samoin jos on vähän halvemmasta hintakategoriasta.

Googlen viime kevään IO:ssa hehkuttama Android Update Alliance, jonka piti ratkaista ongelma, on jäänyt täysin pelkäksi puheeksi. Yhtäkään valmistajaa ei ole reilun puolen vuoden aikana saatu mukaan. Joten eiköhän homma jatku kuten ennenkin.

Vastaa
johku12
johku12

5

Itseäkin harmittaa ettei virallista ohjelmistoa tule galaxy s puhelimelle. Onneksi tuon saa vähän epävirallisempaa kautta itsellekkin =)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.