Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

PayPal testaa ostosten maksua puhelimella ja NFC:llä Ruotsissa

1
Teemu Laitila

PayPal testaa ostosten maksua puhelimella ja NFC:llä Ruotsissa
Nettimaksujen markkinajohtaja PayPal on testaamassa NFC-tekniikkaan perustuvia mobiilimaksuja ruotsalaiskaupoissa joulunpyhien aikana.

Mobiilimaksuja testataan lasketteluvälineitä myyvissä Alpingaraget-liikkeissä sekä elektroniikkaan keskittyvissä Webhallen-myymälöissä. PayPalin InStore-niminen maksujärjestelmä on ruotsalaisen Accumulate-yrityksen kehittämää ja se toimii kaikilla Android- ja iPhone-puhelimilla.

Maksujärjestelmä ei perustu puhelimen omaan NFC-siruun, vaan maksajan laite tunnistetaan puhelimeen kiinnitettävän tarran avulla. Kun puhelinta ja tarraa vilautetaan maksupäätteelle, tieto maksusta välittyy puhelimeen asennettavaan sovellukseen, jonka kautta käyttäjä voi hyväksyä maksun.

InStore-tekniikan testaajille tarjotaan alennuksia maksamisen yhteydessä ja kampanja on voimassa vain muutaman päivän.

TechCrunchin mukaan PayPal ei usko NFC-maksamisen yleistyvän vielä useisiin vuosiin, vaan NFC nähdään yhtenä mobiilimaksamisen mahdollisuutena muiden vaihtoehtojen joukossa. Yhtiö aikoo testata myös muita mobiilimaksujen tekniikoita lähitulevaisuudessa.Myös Suomessa NFC-maksamisen odotetaan lähtevän käyntiin ensi vuonna, kun Luottokunta on tuomassa tarjolle NFC-tuella varustettuja maksupäätteitä. Myös Elisalla on suunnitelmia NFC-maksuihin liittyen.


Kuva: Techcrunch


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Bodomed
Bodomed

1

oho vau! Tota oon oikeesti jo kaivannut useamman vuoden. Lyhentää jonoja huomattavasti, kun ei tarvii seistä siinä kassalla. Kun on joku epäpätevä kassaneiti vuorossa. Varsinkin juuri jotain pienempiä ostoksien kohdalla toi on hyvä.

Tyyliin haet kaupasta Batteryn ja roiskeläpän. Nii ei siin hirveesti huvittais jäädä jonottaa. Jos jonossa on vaikka 10+ ihmistä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.