Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Androidien lukumäärä kasvaa 700 000 kappaletta päivässä

4
Teemu Laitila

Androidien lukumäärä kasvaa 700 000 kappaletta päivässä
Androidin leviäminen on viime aikoina vaikuttanut pysäyttämättömältä eikä loppua ole näköpiirissä. Googlen Android-pomon Andy Rubinin mukaan Android-laitteita rekisteröidään päivittäin jo 700 000 kappaletta. Rubin paljasti uusimmat luvut missäs muualla kuin Google+ -viestissä.

Aktivointiluvut ovat olleet jo pitkään nopeassa kasvussa. Vuosi sitten päivittäisten aktivointien määrä oli jo 300 000 kappaletta ja vielä marraskuun puolivälissä Google puhui 500 000 päivittäisestä laitteesta.

Marraskuuhun mennessä Android-laitteita oli aktivoitu yli 200 miljoonaa kappaletta ja nykyisellä tahdilla määrä kasvaa nopeasti. Applen lokakuussa julkaisemien lukujen perusteella iOS-laitteita löytyi maailmalta jopa 250 miljoonaa kappaletta, eli kasvusta huolimatta Googlella on vielä tekemistä.Andy Rubin myös selventään aiemmin keskustelua aiheuttanutta kysymystä siitä, lasketaanko uusien ROM-tiedostojen asentaminen tai tehdasetuksille palauttaminen aktivoinniksi. Rubinin mukaan jokainen laite lasketaan vain kerran siinä vaiheesa, kun laite kytketään verkkon ensimmäistä kertaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

perhana
perhana

2

Jokin tuossa Andyn väittämässä kyllä mättää, tuon mukaanhan viimeisen vuoden aikana olisi aktivoitu vähintään 150 miljoonaa android-laitetta, mutta kuitenkin niiden kokonaismäärä on vasta 200 miljoonaa, eli tarkoittaako tuo sitä että aikaisempina vuosina aktivoitiin yhteensä ainoastaan 50 miljoonaa laitetta?

Pian saadaankin varmaan lukea että maailman 4 miljardista kännykän käyttäjästä 5 miljardia on jo aktivoinut android-laitteen...

Vastaa
Lumikki
Lumikki

3

Enpä tiedä, kyllä se tavallaan tuoteen elinkaaren alussa tuo myynti kiihtyy. Eli sitten kun tuoteen tunnetavuus on kasvanut sen myynti on huipussa ja kun se tuote alkaa ikääntyä niin myynti määrät myös pienenevät.

On tuo 700 000 kyllä aika paljon päivässä, mutta onhan kyseessä maailmanlaajuinen tuote asia. Maailmassa on noin seitsemän miljardin ihmistä.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

4

Vaikea uskoa, että iOS on useammalla, kuin android. No, eiköhän tilanne muutu piakkoin. iOS:ää kun ei pahemmin halvassa paketissa taida saada, toisin kuin androidia, jota myydään kuin leipää.

Mutta vauhdilla aktivoidaan noita laitteita.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.