Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvissa: Android 4.0 HTC:n Sensellä varustettuna

8
Teemu Laitila

Kuvissa: Android 4.0 HTC:n Sensellä varustettuna
Samsungin ja Sony Ericssonin versiot Android 4.0 -järjestelmästä ovat jo vuotaneet julkisuuteen ja tällä kertaa oli HTC:n vuoro.

Xda-developers-foorumin kautta julkisuuteen vuotaneissa kuvissa näkyy HTC:n Sensation XE-puhelimeen flashatty Android 4.0.1 varustettuna perinteisellä Sense-käyttöliittymällä. Käyttöliittymä on hieman erilainen verrattuna aiempiin versioihin, mutta ikävä kyllä ainakin varhaisen kehitysvaiheen kuvien perusteella HTC on häivyttänyt Ice Cream Sandwichin ulkoasun lähes täysin Sensen karkkikuorrutuksen alle.
Uuden Androidin sisältävä ROM-tiedosto on ladattavissa XDA-foorumeilta, mutta kannattaa ottaa huomioon, että kyseessä on vielä epävirallinen ja mahdollisesti epävakaa versio.

HTC ei ole kertonut tarkemmin, koska ensimmäisiä virallisia ICS-päivityksiä voidaan odottaa. Virallisen julkaisun yhteydessä on myös todennäköistä, että Sensen nykyinen versio 3.5 päivittyy uudempaan.


Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

henr1
henr1

2

Eilenhän tuo piti pistää omaan puhelimeen, yllättävän stabiiliksi on jo tässä vaiheessa saatu. Onneksi tuon Sensen tilalle sai myös ICS:n oman laucherin... :)

Vastaa
efa55 (vahvistamaton)

3

"HTC on häivyttänyt Ice Cream Sandwichin ulkoasun täysin Sensen karkkikuorrutuksen alle." ei pitäisi olla kova yllätys, että HTC tuo Sensen ulkonäön myös uusimpaan android versioon.

Vastaa
Hannes84
Hannes84

8

Siis sensationille tämä, ja HTC ON kertonut koska päivitys tulee; siitä löytyy netistä myös lista. Sensationalille tää tulee tammi-helmikuussa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja