Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta kaksi Galaxya tupla-SIM-tuella

11
Teemu Laitila

Samsungilta kaksi Galaxya tupla-SIM-tuella
Samsung on julkaissut kaksi kahta erillistä SIM-korttia tukevaa puhelinmallia Galaxy-sarjaansa. Tupla-SIM-puhelimet ovat Suomessa kohtuullisen harvinaisia, mutta niistä voisi olla hyötyä esimerkiksi työliittymän ja henkilökohtaisen liittymän pitämisessä erillään.

Ominaisuuksiensa puolesta molemmat puhelimet sijoittunevat hintahaitarin alempaan päähän. Galaxy Y Duos sisältää 3,14 tuuman näytön, joka toimii 243x320 pisteen tarkkuudella. Prosessorina toimii tarkemmin määrittelemätön 832 MHz:n taajuudella hyrräävä prosessori ja käyttöjärjestelmänä on TouchWiz-käyttöliittymällä varusteltu Android 2.3. Laitteen tallennustilaa voi kasvattaa micro-SD-kortilla. Kamera näpsii kuvia 3 megapikselin kennolle.

Toinen tupla-SIM-malli on Galaxy Y Pro Duos. Pro-nimitys juontaa juurensa candybar-tyyppisen puhelimen qwerty-näppäimistöstä. Näppäimistön viemän tilan vuoksi näytön koko tippuu 2,6 tuumaan. Resoluutio on 400x240 pikseliä. Muutoin ominaisuudet vastaavat pelkällä kosketusnäytöllä varustettua mallia.

Samsungin mukaan puhelimet lanseerataan ensi vuoden alussa Venäjällä, jonka jälkeen ne tulevat vaiheittain saataville myös muissa maissa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

Anonyymi käyttäjä
rim_lover (vahvistamaton)

2

ei hitto mitä malleja :D samanlaista galaxy-kuraa kerta toisensa jälkeen. missä innovaatiot???

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Android 4.0 (vahvistamaton)

3

@rim_lover
galaxy-kurat taitavat olla sulla jossain muualla. =)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Android 4.0 (vahvistamaton)

5

Edestäpäin vaikuttaa ihan tyylikkäältä,mutta takaosa on aika tavis "harmaavarpunen"!!. :( Ainakin tuo alimmainen malli.

Vastaa
tonkie
tonkie

7

@2 Samaa mieltä. Muotoilu on vierasta niin kauan kuin joku muu tekee sen ensin, sitten vasta se face-lift on mahdollinen ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
teeeemu (vahvistamaton)

9

Samsungin Galaxy-brändi alkaa kokea inflaation. Pitäisivät tuon Galaxy-nimen ainoastaan high-end tuotteissa, eikä halpa- tai keskitason puhelimissa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja