Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäiset kuvat Sony Ericssonin N8-kilpailijan kamerasta

9
Teemu Laitila

Ensimmäiset kuvat Sony Ericssonin N8-kilpailijan kamerasta
Sony Ericsson on julkaisemassa uuden huippupuhelimen, joka on tarkoitettu nimenomaan valokuvauksesta kiinnostuneille älypuhelinkäyttäjille. Tähän mennessä Nokian jo yli vuoden ikäinen N8 ei ole kohdannut voittajaansa, mutta uudella LT28at-mallilla Sony Ericsson ainakin yrittää.

Muutkaan ominaisuudet eivät kalpene kameran rinnalla, sillä nykyisten tietojen mukaan puhelimesta löytyy 1,5 GHz:n taajuudella toimiva tuplaydinprosessori, 4,55 tuuman näyttö 1280x720 resoluutiolla ja vieläpä LTE-yhteydet.

Ehkä tärkein ominaisuus on kuitenkin 13 megapikselin kamera, joka on varustettu takaavalottuvalla kennolla. Kamerasta on saatu ensimmäiset esimerkkikuvat, kun kameralla otettuja kuvia on ladattu Googlen Picasa-palveluun. Vaikka Picasa pakkaakin kuvia, kuvien laatu vaikuttaa jo loistavalta. Kuva näyttää tarkalta ja laatu pysyy hyvänä dynamiikaltaankin vaikeissa olosuhteissa, kuten muutama esimerkkikuva osoittaa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Anonyymi käyttäjä
mikkeh3 (vahvistamaton)

1

Onhan jokin Sony Erkin jo julkaistu malli voittanut parissakin vertailussa jo N8:n...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
hls17 (vahvistamaton)

2

1600x1200 kuvapistettä - kun alkuperäiset ovat 13 mp luokkaa ei näistä näytteistä voi tehdä minkäänlaisia johtopäätöksia. Tottakai ne näyttävät - pakkauksesta huolimatta - teräviltä, kun alkuperäiset kuvat ovat niin paljon suurempia.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

3

Eipä noi kaksi viimeistä, Mission Dolores Parkin eteläpäädyssä otettua, kuvaa oikein vakuuta. Valotasapaino ei ole kohdallaan ja kirkkaimmassa kohdassa jopa palanut puhki.

Muut kuvat olivat ihan ok, mutta skaalauksesta ja pakkauksesta johtuen on vaikea sanoa laadusta paljoakaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
s730 (vahvistamaton)

4

Missä semmoinen on todettu oikeaksi että jossain noksus on maailman parhain kamera.Olen todennut tälläiset testit mitä jotkut lehtimiehet ovat yleensä tehneet vähän pili pali jutuiksi ja vähän myös puolueellisiksi.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

9

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Uutinen:

uudella LT28at-mallilla


Niin millä mallilla? Kai tuo julkaistaan edes jollain lyhyellä nimellä/numerolla? Eihän kukaan muista tuollaista nimihirviötä. "Mikä puhelin sulla on?"
"No tää SE LT28at."

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja