Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung ja HTC haastavat Nokian uusilla Windows Phone -puhelimilla

10
Manu Pitkänen

Samsung ja HTC haastavat Nokian uusilla Windows Phone -puhelimilla
Samsung ja HTC aikovat tuoda markkinoille uusia Windows Phone -puhelimia, joista löytyy yhteensopivuus nopealle LTE-verkkoyhteydelle.

Nokian on kerrottu suunnittelevan myös LTE:llä varustetun puhelimen tuomista Yhdysvaltoihin lähiaikoina. Aasialaisvalmistajien suunnitelmista ei tiedetä vielä kovin paljoa, mutta Samsungin Mandel-koodinimellisestä mallista pitäisi löytyä erittäin suuri näyttö. Näyttö on The Vergen mukaan jopa suurempi kuin yhtiön julkaisemassa Focus S:ssä (4,3 tuumaa).

HTC:n Radiant-koodinimellisestä puhelimesta ei tiedetä vielä edes näytön kokoluokkaa. Molemmista puhelimista löytyy LTE-tuellinen Windows Phone, mutta The Vergen mukaan se ei olisi vielä Tango.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (10)

Malboro
Malboro

2

Saas nähdä tuleeko Nokia taas myöhässä LTE suhteen. Tosin vaikka aika turha tuo LTE täällä päin.

Itsellä ainakin ratkaisee resoluutio ja (suuri) näytön koko. Missä suhteessa nokia ei ainkaan pärjää. Tosin eihän WP7 taida vielä edes olla tukeakaan kunnon resoluutiolle. Mutta onneksi joku sentään ymmärtää tehdä näitä isompiakin puhelimia.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
pekka1239 (vahvistamaton)

3

Eikö lumia 710:ssä ole LTE tuki ainakin siinä T-mobilen versiossa, näin olen lukenut.

Vastaa
tonttila
tonttila

7

Nokia tulee aina myöhässä, valitettavasti.. Tuplaydin ja iso(hd)näyttö Q4 2012. Muila valmistajilla on niitä nyt jo. Eli vuoden verran perässä tullaan.

Mutta kunhan LTE saadaan yleistymään (tällä hetkellä asun ihan kuuluvuusalueen rajalla) ja pääsen itse kokeilemaan et se toimii niin vaihtuu kiinteä adsl liittymä siihen. Teoriassa nopeampi ja halvempi, käytäntö pitää kokeilla.

Puhelimessa moiselle yhteydelle ei ole kyllä hirveästi käyttöä, ellei sitten tabilla katsele tuubista hd-videoita. Hyvin olen pärjännyt nykyisellä "nopsa"- liittymällä. Ei se kyllä nimensä veroinen todellakaan ole.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Dollarine (vahvistamaton)

8

ihan fiksuu et lähetää haastaa ku kummisku bisnes o bisines

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.