Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinalaisvalmistaja tarjoaa päivitysvaihtona alkuperäistä Androidia

7
Teemu Laitila

Kiinalaisvalmistaja tarjoaa päivitysvaihtona alkuperäistä Androidia
Kiinalainen puhelinvalmistaja Meizu tarjoaa asiakkailleen harvinaisen mahdollisuuden valita puhelintensa käyttöjärjestelmäksi muokkaamaton Android 4.0 tai vaihtoehtoisesti yhtiön oma versio muokatulla käyttöliittymällä.

Mahdollisuus käyttöjärjestelmäversion valintaan koskee yhtiön tuoreinta Meizu MX -mallia sekä aiempaa M9-mallia, kunhan päivitykset tulevat saataville.

Kiinalaisyhtiön lähestymistavan soisi yleistyvän myös muiden valmistajien keskuudessa, varsinkin kun otetaan huomioon valmistajien omien käyttöliittymärivitysten tuoma ylimääräinen kuormitus pelkkään Androidin käyttöliittymään verrattuna. Esimeriksi Samsung mainitsi käyttöliittymän vaatimat resurssit syyksi päätökselleen jättää alkuperäinen Galaxy S päivittämättä Androidin uusimpaan versioon.Myöhemmin Samsung on pyörtänyt päätöksensä ja näillä näkymin Galaxy S -käyttäjille on luvassa Android 4.0 kevennetyllä TouchWiz-käyttöliittymällä.

Alkuperäistä Androidia kilpailukykyisellä raudalla haluavien harmiksi Meizun MX -mallia ei juuri löydy Kiinan ulkopuolelta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
Markkanen1 (vahvistamaton)

2

Itselläni olisi mahdollisuus pyytää kaveria tuomaan tämä puhelin, kun on nyt lomien takia omassa kotimaassaan. Tämä uutinen ehkä kallisti hieman osta-kortin puolelle. :)

Vastaa
Meizuman
Meizuman

6

Harmi vaan kun Meizu keskittyi M6 miniplayerin jälkeen ihan kokonaan kännyköihin. Oli suhteellisen rohkea veto pistää kaikki resurssit yhteen kännykkämalliin joka oli vieläpä valmistajan ensimmäinen (alkuperäinen M8, Windows CE 6:lla). Tuon jälkeenhän on tullut pari uudempaa päivitystä, joissa otettiin käyttöön Android.

Toivon mukaan vielä jossain vaiheessa julkaisevat ihan musiikinkuunteluun tarkoitetun rakkineen... Nimittäin olivat aika hyväsoundisia nuo M6:set.

Vastaa
Meizu
Meizu

7

Meizu on hyväksynyt maahantuojan Suomeen.
Puhelinta luvattu toimittaa tänne kiinalaisten uuden vuoden jälkeen. Helmikuun alku taitaa olla kapulat Vaasassa

Lisätietoa luvassa myöhemmin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja