Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässä on Intelin kauan kaivattu vastaus mobiilimarkkinoille

6
Manu Pitkänen

Tässä on Intelin kauan kaivattu vastaus mobiilimarkkinoille
Intel on lupaustensa mukaisesti esitellyt yhtiön uutta mobiililaitteille tarkoitettua järjestelmäsirua ja siihen perustuvaa älypuhelinta.

Tarkemmin sanottuna referenssipuhelimessa on Hyper-Threading-teknologiaa tukeva 1,6 gigahertsin kellotaajuudella toimiva Atom Z2460 -piiri. 32 nanometrin prosessilla valmistettu x86-arkkitehtuuriin perustuva piiri mahdollistaa 24 megapikselin kameran sisällyttämisen puhelimeen. Itse referenssimallissa on kuitenkin käytetty maltillisempaa kahdeksan megapikselin kameraa, joka kykenee nauhoittamaan 1080p-tasoista videokuvaa. Etupuolella on videokeskusteluja varten 1,3 megapikselin kamera.

Puhelimesta löytyy 4,03 tuuman näyttö, jonka tarkkuus on 1024x600 pikseliä. Sisäänrakennettua muistia on 16 gigatavua. CES-messuilla olleesta puhelimesta löytyi Android 2.3.7 -käyttöjärjestelmä.

The Vergen mukaan Medfieldistä löytyy tarpeeksi ytyä laitteelle optimoidun Modern Combat 2 -pelin sujuvaan toistoon. Intelin heikkoutena on kuitenkin ollut iso tehonkulutus, josta ei valitettavasti ole vielä tarkempia tietoja.Puhelin ei ole tarkoitettu myyntiin, mutta myöhemmin Intel aikoo julkistaa laitevalmistajakumppaninsa. Valmistaja on todennäköisimmin joko LG tai Samsung, joista ensinnä mainittu on ollut yleensä hyvin yhteistyöhaluinen puolijohdejätin kanssa.

Lisää kuvia löytyy The Vergen galleriasta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
ytyä? (vahvistamaton)

1

Galaxy s:kin jaksaa pyörittää tuota peliä sujuvasti joten ihme jos tuo ei jaksaisi?

Vastaa
Nikotiko
Nikotiko

4

@3.

Jaajaa. No eipä ole kovin imartelevaa. Jos 9mm pyöris hienosti, niin sitten olis jotain kehuttavaa. Tai vaikka GTA 3.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.