Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Lenovo Racer-A -älypuhelin Intelin suorittimella

5
Panu Roivas

Videolla: Lenovo Racer-A -älypuhelin Intelin suorittimella
Kiinalainen tietokonevalmistaja Lenovo aikoo julkaista ensimmäiset Android-puhelimet varustettuna Intelin uudella Medfield SoC-piirillä. Slashgear-sivusto on saanut vielä julkaisemattoman Lenovo Racer-A -mallin hands-on testin videolle ihmeteltäväksi.

Lenovon Stephen Miller esittelee Medfield-pohjaista 4,5-tuuman ja 720p-resoluution näytöllä varustettua Racer-A-nimellä kulkevaa älypuhelinta, jonka käyttöjärjestelmänä toimii Android 2.3.7 Gingerbread. Laitteessa on kahdeksan megapikselin kamera takana kahdella LEDillä varustettuna, ja viiden megapikselin kamera edessä. Kamerat kykenevät myös Full HD -videokuvaukseen.

Laitteen suorituskyvystä vastaa Intelin 1,6 GHz Medfield järjestelmäpiiri, jolla on käytössään 1 Gt LPDDR2-muistia, ja tallennustilaa löytyy yhteensä 32 Gt. Akulla on kokoa 1890 mAh, ja Miller vakuuttaa, että Intelin Dual-Hyperthreading-tekniikan ansiosta akkukesto on vertailukelpoinen.
Miller esittelee myös Lenovon tekemiä muutoksia puhelimen käyttämään Android-käyttöliittymään. Lenovo käyttää omaa launcheriaan, jota käyttäjä voi säätää vapaasti, ja tarjolla on yhteensä kaksitoista eri ikkunaa. Racer-A pyörittää 1080p-videota sulavasti, vaikka toisaalta työpöydällä liikkuminen vaikutti videon perusteella hieman tökkivältä.

Racer-A julkaistaan Lenovon mukaan 2012 toisella puoliskolla ensin Kiinan markkinoille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Hep-pU
Hep-pU

1

Lainaus:

Laitteen suorituskyvystä vastaa Intelin 1,6 GHz kaksiytiminen Medfield järjestelmäpiiri,

Onkos tuo Medfield kuitenkin yksiytiminen .. ainakin mediassa on niin tähän asti toitotettu?

Vastaa
Eriol
Eriol

2

Tosiaan yksiytiminen suoritin, jossa on hyper-threading ominaisuus. Fiksataan uutiseen, kiitoksia huomautuksesta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

3

2@
>Fiksataan

Jos uutinen on sinun kirjoittama, niin pisteet sinulle tuosta ja muutenkin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Sillattiis (vahvistamaton)

4

Kuvanäkymä todellakin tökkii aika rankasti. Ei ehkä kannattaisi rakentaa tollaisia jos ei edes huippuraudalla pyöri.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.