>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung vahvistaa asemiaan edullisissa älypuhelimissa ohjelmistofuusiolla

25
Manu Pitkänen

Samsung vahvistaa asemiaan edullisissa älypuhelimissa ohjelmistofuusiolla
Samsung aikoo yhdistää oman Bada-mobiilikäyttöjärjestelmän uuteen Tizen-alustaan. Jälkimmäinen on Intelin ja Samsungin yhteisprojekti, joka esiteltiin viime vuoden lopulla.

Siirto oli ehkä odotettukin, sillä edullisille kosketusnäyttöpuhelimille tarkoitettu Bada ei saanut missään vaiheessa kunnolla tuulta siipiensä alle. Samaan aikaan yhtiöllä alkoi olla käyttöjärjestelmiä riittämiin. Tizenin ja Badan lisäksi Samsung käyttää puhelimissaan Androidia ja Windows Phonea.

Alustojen yhdistymisen myötä Bada lakkaa olemasta itsenäisenä alustana. Sille suunniteltujen sovellusten kuitenkin luvataan toimivan Tizenissä. Samsung ei ole vielä täsmentänyt, että aikooko se päivittää nykyiset Wave-malliset Bada-puhelimet Tizeniin.

Tämän vuoden aikana on luvassa yksi tai kaksi Tizeniin perustuvaa puhelinmallia. Ainakin toistaiseksi se jää edullisten puhelimien ohjelmistoksi, sillä yhtiö käyttää high-end-malleissa Androidia ja Windows Phonea.Yhdistymisen ansiosta Samsungilla on paremmat eväät selviytyä älypuhelinkilvasta, joka alkaa kiristyä erityisesti edullisten mallien keskuudessa. Nokia osti hiljattain norjalaisen Smarterphonen ja yhtiön on kerrottu kehittelevän edullisiin puhelimiin tarkoitettua Meltemi-alustaa. Myös Windows Phonen on tarkoitus laajentua edullisiin älypuhelimiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (25)

Anonyymi käyttäjä
Tizan (vahvistamaton)

1

Tizen tulee kilpailemaan ainakin Symbian kanssa,jonka kehitys ei ole/ei tule olemaan yhtä nopeaa!.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

2

@1: Hyvä tosiaan mennä vielä puhumaan kehitystahdista, kun Tizen-pohjaisia laitteita ei ole edes vielä markkinoilla. Eikä Tizenistä vielä kovinkaan paljoa tiedetä. Se kehitystahti nähdään vasta sitten, kun Tizen-pohjaisia laitteita tulee myyntiin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Tizan (vahvistamaton)

5

@4: vaikea on mennä ennustamaan,mutta sen tietää jo etukäteen.jopa Bada (2.0) on jo kehittyneempi ja kehittyy kokoajan nopeammalla tahdilla,kuin "kuoleva" Symbian!. ;)

Vastaa
Ranvier
Ranvier

6

@5: Jos olisit seurannut Symbianin kehitystä, niin tietäisit kuinka paljon se on kehittynyt parin viime vuoden aikana. Tänäkin vuonna sille on tulossa pari suurempaa päivitystä. Näiden päivitysten nimet ovat Carla ja Donna.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
juke5. (vahvistamaton)

21

@20 tarkoitin kohtaa (joka piti olla suomenkielinen) suomenkielistä afterdawn-sivustoa,sorry!.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

23

Kyllä te taas vedätte hyvin. =)

Alkaa tässä kaipaan pressatenteissäkin esillä ollutta omalla nimellä esiintymistä. Rauhottuisi nämä Tizanit ja SGS-sankarit melkoisesti...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.