Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple-ikoni Wozniak pettynyt Siriin, kehuu Androidia

5
Matti Vähäkainu

Apple-ikoni Wozniak pettynyt Siriin, kehuu Androidia
Applen perustajiin Steve Jobsin ohella lukeutuva Steve Wozniak kantaa yleensä mukanaan useaa puhelinta. Taskusta löytyy tietysti uusin iPhone, mutta myös jokin parhaimpiin lukeutuvista Android-puhelimista. The Daily Beastin haastattelussa Woz kertookin, että kummatkin ovat tarpeellisia.

Hänen mielestään iPhone 4S on edelleen markkinoiden paras puhelin, mutta monilla osa-alueilla se jää jo Androidin jalkoihin. Ehkä hieman yllättävästi yksi merkittävimmistä heikkouksista Wozin mielestä on ääniohjaus Siri. Herran mielestä Siri on vain huonontunut, kun Apple osti sen.
Woz kertoo, että Siri kertoo usein tietoa väärästä aiheesta ja ajoittain se ei suostu yhdistämään internetiin, jolloin tehtävä jää tekemättä. Hänen mielestään näin ei käy Androidilla. Lisäksi Android tarjoaa paremman navigoinnin, joka nivoutuu hyvin ääniohjaukseen.

Haastattelussa Steve Wozniak kertoo myös, että Applella olisi parannettavaa myös sovellusten hyväksymisessä. Foursquaren kehittäjät olivat kertoneet hänelle, että pitkät hyväksymisajat sovelluskauppaan lisäämisessä ovat rasitteena uusien versioiden ja korjausten kehitykselle.

Vaikka Wozniak sättiikin perustamansa yhtiön tuotetta ja taskusta löytyy myös Motorola Droid Razr, kertoo hän silti, että hän suosittelee sitä useimmille ihmisille.

Ihmiset, joille suosittelen iPhone 4S:ää ovat valmiiksi Mac-käyttäjiä, sillä se on niin yhteensopivaa, sekä ihmisille, jotka vain pelkäävät tietokoneita eivätkä halua käyttää niitä. Applen iPhone ei ole yhtään pelottava. Se on sellaiselle ihmiselle, joka pelkää monimutkaisuutta. Siinä on puhelin, joka on yksinkertainen käyttää ja tekee mitä sinun tarvitsee tehdä."
Steve Wozniak

Töihin AfterDawniin

Kommentit (5)

Grina
Grina

1

Onko Androidille siis jotain vastaavaa kuin Siri? Vai eikö ongelmia esiinny, kun ei ole tuotettakaan?

Vastaa
Orobash
Orobash

5

@3 pieni tarkennus: ymmärtääkseni Voz ei ole applen palveluksessa, mutta kuten uutissa oli, hän on applen perustaja. Ja alunperinkin applen idea oli tehdä tietokoneista yksinkertaisempia. Apple I oli rakennussarja, että pääsi helpommin alkuun. Mutta totta.. applen laitteissa pyrittään käyttäjää tekemästä mitää laitevalmistajalle epäsuotuisaa (poikkeuksena bootcamp)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja