Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung on erittäin innoissaan uudesta vettä hylkivästä teknologiasta

22
Manu Pitkänen

Samsung on erittäin innoissaan uudesta vettä hylkivästä teknologiasta
CES-messuilla uutta vettä hylkivää (hydrofobinen) teknologiaa esitelleen HzO:n mukaan Samsung on kertonut olevansa erittäin innoissaan teknologiasta.

Superhydrofobinen teknologia estää vettä pääsemästä kosketuksiin puhelimen tai minkä tahansa muun elektronisen laitteen komponentteihin. HzO-pinnoite voidaan laittaa niin ulko- kuin sisäosiin, joten laitteesta saadaan kauttaaltaan vettä hylkivä.
HzO:n mukaan teknologian messuilla nähnyt Samsungin hallituksen puheenjohtaja ei ollut uskoa silmiään. Lausunnosta ei kuitenkaan selviä tarkalleen onko yhtiöiden välillä käyty neuvotteluita teknologian lisensoimisesta. Applen kanssa neuvotteluja on kuitenkin käyty.

Yhtiö odottaa puhelinvalmistajien käyttävän teknologiaa jo ensi kauden malleissa. Nokia esitteli viime vuoden Nokia Worldissä vastaavaa tekniikkaa.

Kommentit (22)

djtob
djtob

3

Olisi hauskaa, jos se olisi täysin vedenpitävä. Silloin kesämökillä kaveri voi tietämättäni veneellä ajeluttaa ja heittää luurin veteen, sitten vain toisella kännykällä paikallistamaan luuria ja sukeltamaan.

Vastaa
vinosilmä (vahvistamaton)

4

Kukaan ei tietenkään näissä kommenteissa tuo esille tuota että Nokia esitteli vastaavaa jo nokia worldissa. Eli nokia on edellä samsungia.

Vastaa
Auktoriteettimies (vahvistamaton)

5

@3
Poistakaa trollin viesti. Ei liity aiheeseen.

Vastaa
Auktoriteettimies (vahvistamaton)

6

@3
Poistakaa trollin viesti. Ei liity aiheeseen.

Vastaa
SGS2!!.. (vahvistamaton)

9

Mutta kukakohan tämän(KIN!!.) tuo ensin markkinoille, olisikohan SAMGUNG!!. ;)

Vastaa
stubido (vahvistamaton)

14

ep_ @
Älä sinä ala puuttumaan toisten kirjoittelemisiin,et sinä ole moderaattori!!.
ARK!!.

Vastaa
djtob
djtob

21

@5 ja @6. Miten tuo on trollausta, vaikka mies esitteli akvaariota ja upotteli veteen? Noin tiukkapipo ei saisi olla huumorin kanssa vai onko se sama "vesileiman" kirjoittaja?

No, tuolla kotisivulla kerrottiin nanokalvon valmistuksesta. Laite sinne kammioon ja sitten molekyylikaasua, muodostetaan sinne tyhjiö ja siinä asettuvat sitten nanot pinnoille.

Se ei kuitenkaan ole veden kestävä ja riippuu paljolti laitteen käyttämisestä, sillä kalvo kuluu ajan myötä. Kuumenemisesta ei pitäisi olla ongelma mutta mitenkähän hoidetaan takuuhuollot tai uudelleenpinnoitukset?

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

22

3@
> ,jos se olisi täysin vedenpitävä....
>...toisella kännykällä paikallistamaan
> luuria ja sukeltamaan.

Tekniikka ei ratko kuluuvuusongelmia vedenalla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja