Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony edelleen liittymässä Windows Phone -tukijoiden joukkoon?

8
Manu Pitkänen

Sony edelleen liittymässä Windows Phone -tukijoiden joukkoon?
Sonyn on huhuttu liittyvän Windows Phone -alustan tukijoiden kaartiin jo viime talvesta alkaen, mutta toistaiseksi mitään konkreettista ei ole näkynyt markkinoilla.

NokiaWP.netin vuotamat kuvat herättelevät huhuja WP-Sonysta uudelleen eloon. Kuvien iän määrittäminen on kuitenkin hankalaa, sillä samankaltaisesta puhelimesta otettuja kuvia levisi verkossa jo viime vuoden maaliskuussa. Puhelimesta löytyy aiempien kuvien perusteella fyysinen QWERTY-näppäimistö.

Puhelimessa komeilevasta Sony Ericsson -nimestäkään ei voida päätellä mitään, vaikka yhtiö onkin tiputtamassa Ericsson-nimen pois. Pocketnow.com huomauttaa, että kehitteillä olevista Android-laitteistakin löytyy edelleen vanha nimi. Ikämäärityksen ongelmallisuuden vuoksi on vaikea sanoa onko kyse kuopatusta prototyypistä vai tuotteesta, jonka on tarkoitus edetä markkinoille asti.
Alla Esato.comin julkaisema viimekeväinen kuva Sony Ericssonin Windows Phone -puhelimesta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Ranvier
Ranvier

1

Jos tämä älypuhelin joskus tosiaan markkinoille tulee, ja siinä on muutkin seikat kohdallaan tyylikkään ulkonäön lisäksi, niin tuo varmasti käy kaupaksi. Sillä WP-markkinoilla ei tosiaankaan ole tarpeeksi rautanäppiksellä varustettuja puhelimia. Sony kyllä iskis heti rytinällä WP-markkinoille. Tämä pistääkin toivomaan, että Nokia tekisi N950:n ulkonäköä mukailevan puhelimen WP-markkinoille. Toivossa on hyvää elää, sillä kysyntää näillä rautanäppiksellä varustetuilla puhelimilla ainakin on.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jepajuueipas (vahvistamaton)

2

@1
Tässähän on jo lähes suoraan N950:sta kopioitu näppis. :) Ei layout, vaan ulkonäkö.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

5

@4: Ota huomioon, että kyseessä on vasta prototyyppi ja tuo Esato.comin julkaisema kuva on viime keväältä, joten siihen on hyvinkin voitu sen jälkeen lisätä nuolinäppäimet mikäli laite on edelleen kehitteillä. Voi tietty käydä niinkin, että siihen ei tule ollenkaan nuolinäppäimiä. Katsotaan sitten uudestaan, jos laitteesta varmempaa tietoa vielä saadaan.

Vastaa
djtob
djtob

6

@5. Juu, katsotaan sitten myöhemmin uudempia kuvia, uskoisin puhelimen testaajia palauttaneen samaa nuolinäppäin-pyyntöä.

Prototyyppi on aina raakile, kunnes ulos putkahtaessaan näyttää ihan siistiltä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja