>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nissanin iPhone-kotelo korjaa itse pintanaarmunsa

15
Teemu Laitila

Nissanin iPhone-kotelo korjaa itse pintanaarmunsa
Paremmin autoistaan tunnettu japanilainen Nissan on rakentanut iPhone-kotelon, jonka naarmut korjaantuvat itsestään. Itsensä parantava erikoispinnoite on kehitetty alun perin yhtiön nelivetoautoja varten.

Erikoispinnoite on kehitetty yhteistyössä Tokion yliopiston ja Advanced Softmaterials -yrityksen kanssa. Naarmuja korjaava kerros on valmistettu polyrotaxane-nimisestä materiaalista.

Erikoismaalin kemialliset rakenteet ovat joustavia, minkä ansiosta pintaan tulleet naarmut häviävät ja pinta palautuu alkuperäiseen muotoonsa ajan myötä. Nissanin mukaan pienet naarmut korjaantuvat tunnissa, mutta isompien naarmujen "parantuminen" saattaa kestää jopa viikon.

Pinnoitteen luvataan myös parantavan kotelon käsittelyominaisuuksia verrattuna perinteiseen kiiltäväpintaiseen kuoreen.

Itsensä korjaava maali ei ole ainut kotelon autotekniikasta alkunsa saanut ominaisuus, vaan myös kotelon materiaali on autoteollisuuden käyttämää ABS-muovia. Sen kerrotaan olevan kestävämpää ja jäykempää ja sen avulla kotelosta on saatu tehtyä erittäin tiukasti istuva.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (15)

mcmopo
mcmopo

1

Miksi lähes kaikkien koteloiden pitää näyttää lähes samalta. Eikäs aikoinaan ollut vaihdettavienkin kuorien idea se että puhelimesta sai tehtyä omanlaisenta. Eli miksi kukaan ei oikein ole hyödyntänyt tätä markkinarakoa?

Vastaa
krisu0100
krisu0100

2

Aika WTF-olo kun näki tossa Ministry of Sound-logon takakannessa ja se että siinä on ylipäätään jotain tyhmiä logoja jostain syystä. Sponsoreja varmaan...

Vastaa
sidrend
sidrend

6

#3, en sanoisi että ne on leluja siksi että eivät kestä tiputusta kunnolla...

Enemmänkin sanoisin, että on kummallisia käyttäjiä jos ostavat ~600e puhelimen eivätkä osaa olla tiputtamatta sitä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mmikkis (vahvistamaton)

7

@1 lähes samalta? Iphonelle on tehty niin valtava määrä kuoria ihan laidasta laitaan, että et uskokkaan, sehän on valtava bisnes. Moni haluaa personoida luurinsa omannnäköisekseen(varsninkin nuoret) ja siihen kuoret on oiva ratkaisu.

Muille kun iPhoneille tuo ei ole oikeen kannattavaa koska puhelimien koko on niin vaihtelevaa. Varmaan samasta syystä lisälaitteiden tarjonta iPhonelle on myös ihan eri luokkaa kun muille.

Vastaa
_Johny_
_Johny_

8

#6 Se on kyllä aika yleistä että se puhelin tippuu kädestä. Mutta luulisi 600 maksava puhelin nyt jo jotain kestävän ilman ylimääräsiä härpäkkeitä

Vastaa
3rd_party
3rd_party

9

Ymmärrän kyllä että moni haluaa suojata kallista puhelinta kuorilla, mutta se ei mahdu päähän, että ihmiset ylistävät Applen jumalaista designia ja ostavat puhelimen sen takia. Ja sitten käärivät sen johonkin kondomiin.

Mitä hiton iloa on omistaa hieno (makuasia, ei omasta mielestäni) puhelin ja sitten hukuttaa se kumin alle?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

10

8@
> Mutta
> luulisi 600 maksava puhelin nyt jo jotain kestävän ilman
> ylimääräsiä härpäkkeitä

600e puhelin siinä kuin 100e,
vähän mallista riippuen kestää vähän tai jonkinverran. Erikseen on sitten mallit jotka kestävät enemmän, sellaisten hinnat lähtee alle 500sta, mutta ulottuu sitten paljon pidemmälle, vähän ominaisuuksien ja kestävyysvaatimusten mukaan.

Vastaa
johku12
johku12

11

Turhaa kinastelua, joku voisi tuoda markkinoille näytön suojakalvon jonka naarmut "paranisivat" näytöille tuo ei ala enää olla tarpeellista sillä gorilla glass on kestävää

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

12

11@
> näytöille tuo ei ala enää olla tarpeellista sillä gorilla glass on
> kestävää

Suht naarmuutumaton, mutta ei kestävä. ja kyllä sekin naarmuuntuu.

Näytössä se itse korjaantuminen olisi kovasana ja sillä olisi aitoa merkitystä, sen ulkopuolella enemmänkin mielipide juttuja.

Ongelma noissa menetelmissä on ihmisten ennakkoluulot ja halutaan lisää tutkimuksia ja kokemuksia ennenkuin halutaan jatkuvaan ihokosketukseen. Kyse jo kovasti eri tilanteesta kuin autonpellit.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
M@g3 (vahvistamaton)

13

Johku12

-"Turhaa kinastelua, joku voisi tuoda markkinoille näytön suojakalvon jonka naarmut "paranisivat" näytöille tuo ei ala enää olla tarpeellista sillä gorilla glass on kestävää"

Tähänkin on jossain määrin ratkaisu, ei niinkään itseänsä korjaava, mutta hyvin pienimpiä naarmuja "syövä" ratkaisu on InvisibleShield by ZAGG, ruma mutta toimiva:)

Vastaa
Bluejack
Bluejack

14

InvisibleShield by ZAGG. Ei voi kukaan sitä kokeillut edes harkita vakavasti!? Pilaa näyttöherkkyyden täysin ja tekee luurista ruman.
Kumibumper ajaa täysin saman asian... xd

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Otri (vahvistamaton)

15

Helposti menee kyllä sirpaleiksi Iphone4 yhden jo olen särkenyt. Mutta en siitä huolimatta käytä mitään suojia puhelimen ympärillä. Jos sitten tipahtaa maahan niin ei muutakun kaupasta uusi. Kamalan näköisiä nuo skordareilla vuoratut puhelimet.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.