Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia julkaisi Lumia 800:n akkukorjauksen toisen osan

16
Teemu Laitila

Nokia julkaisi Lumia 800:n akkukorjauksen toisen osan
Nokia on julkaissut Lumia 800 -puhelimille aiemmin lupaamansa toisen päivityksen, jonka pitäisi korjata osassa puhelimia havaitut akunkeston ongelmat. Ensimmäinen akkuongelmia korjannut päivitys julkaistiin jo joulukuun alussa.

Akkuongelmien lisäksi päivityksen luvataan parantavan langattoman lähiverkon toimintaa. Uusimman päivityksen myötä puhelimen ohjelmisto päivittyy versioon 1600.2483.8106.11500.

Vaikka päivitys on virallisesti julkaistu, sen jakelu suoritetaan Microsoftin virallisia kanavia pitkin ja noin puolet käyttäjistä saa päivityksensä seuraavan viikon aikana ja toiselle puolikkaalle päivitys tulee saataville sitä seuraavalla viikolla.


Puhelin ilmoittaa käyttäjälle päivityksestä, jonka jälkeen sen asentaminen tapahtuu Zune-sovelluksen avulla Windows-alustalla tai Windows Phone 7 Connector -sovelluksella Macien tapauksessa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (16)

Anonyymi käyttäjä
Ei sinänsä merkityst (vahvistamaton)

6

"noin puolet käyttäjistä saa päivityksensä seuraavan viikon aikana ja toiselle puolikkaalle päivitys tulee saataville seuraavalla viikolla" -Molemmille tulee päivitys saataville seuraavalla viikolla?

Vastaa
squi
squi

8

@6, Ei ollut nyt ihan onnistunut lause tosiaan. Lisäsin yhden sanan, jos kävisi asia paremmin ilmi :)

Vastaa
SirWirtanen
SirWirtanen

9

Unohtakaa nyt toi rääpäle. Mitä enemmän kommentoitte tota paskanjauhantaa niin sitä enemmän noita älyvapaita kommentteja tulee. Antaa tyypin mesota vaipat jaloissa jos kerran saa siitä suurta tyydytystä että pilaa hyvän foorumin. Ihmettelen vaan muiden käyttäjien tapaan miksei sivuston ylläpito tee mitään...

Vastaa
Ranvier
Ranvier

10

@9: Symbianillehan on tullu aika paljonkin päivityksiä. Kuten myös Windowsillekin tulee hyvällä tahdilla päivityksiä. Et tosiaan taida tietää mistä puhut? ;)))

@10: Trollia on mukava trollata :D

Vastaa
Bluejack
Bluejack

11

mahtava luuri! Käyttökokemus ylsi ensi tuntumalta heti symbian kokemusten joukkoon,,,,,,
Voi,luoja paratkoon.. tätäkö tämä on! vasemmisto ole edes edustamassa.

Vastaa
nomand
nomand

13

Lumia 800-puhelin on ollut käytössäni joulukuun loppupuolelta. Olen tyytyväinen itse puhelimeen, mutta nämä akkuongelmat eivät ole kivoja. Nettiselain toimii vauhdilla ja muutenkin puhelin on miellyttävämpi käyttää kun aikaisemmat puhelimeni, iphone 3 ja iphone 4. Selaimella ei pääse tällä hetkellä tosin useimmille Java-varmenne-sivuille, koska palvelimet eivät tunnista puhelinta. Ladatut sovellukset eivät aina toimi kunnolla, esim Adobe Reader jättää dataa lukematta joissakin tapauksissa, tämähän on sovelluskehittäjän ongelma. Puhelimeen ei ole muutenkaan tällä hetkellä kovinkaan paljon sovelluksia, mutta uskon asian muuttuvan lähikuukausina. Latasin tämän uuden päivityksen 26.1 ja en voi todeta muuta kuin, että ei ole onnistunut päivitys. Akun max. teho oli aikaisemmassa ykköspäivityksessä 1517-1522 mA ja akku latautui 1358 mA:iin, joten akku ei latautunut täyteen. Tässä kakkospäivityksessä akku latautuu 100%:iin, mutta max. teho jääkin noin 1300 mA:iin. Maininta "noin" sen vuoksi, että maximimäärä heittelee käytettäessä puhelinta. Vaihteluväli on minulla ollut 1272-1311 mA. Täten yli 200 mA jää saavuttamatta. Puhelin käyttää toiminnoissaan ilmeisesti hieman vähemmän virtaa kuin aikaisemmin, mutta kun "tietää" akun olevan kapasiteetiltaan noin 1500 mA, tämä luo hämmennystä. Max. volttimäärä kasvoi edellisestä päivityksesta hieman, eli 4,13 ->4,32 V, joten virran määrä on laskennallisesti aika saamaa luokkaa kuin ennen päivitystä, tämä on vain oma arvioni.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Lumiasta takas SGS2 (vahvistamaton)

14

Akun kapasiteetti on todellakin surkea,kun puhutaan yhdellä ytimellä "toimivasta" älyluurista!!.Tuon olisi jotenkin ymmärtänyt SGS 2 mallista.

Vastaa
nomand
nomand

15

Nokia Care -asiakastuen lähettämä viesti sähköpostiini 19.01.2012: "Akun kestoon on luvassa uusi korjaava päivitys muutaman viikon kuluessa, päivitys on nyt testausvaiheessa."

Nokia "myöntää" siten akkuongelman jatkuvan. Useat käyttäjät ovat ilmoittaneet, että tammikuussa tullut ohjelmistokorjaus oli vajavainen. Käyttäjien mukaan akkuongelma jatkui lähes entisellään. Itse koin ohjelmistopäivityksen (V: 1600.2483.8106.11500) puutteelliseksi ja kommentoin asiakastukeen asiasta, josta vastattiin yllä olevalla viestillä.

Vastaa
nomand
nomand

16

*EDIT*
Nokia Care -asiakastuen lähettämä viesti sähköpostiini 19.02.2012: "Akun kestoon on luvassa uusi korjaava päivitys muutaman viikon kuluessa, päivitys on nyt testausvaiheessa."

Nokia "myöntää" siten akkuongelman jatkuvan. Useat käyttäjät ovat ilmoittaneet, että tammikuussa tullut ohjelmistokorjaus oli vajavainen. Käyttäjien mukaan akkuongelma jatkui lähes entisellään. Itse koin ohjelmistopäivityksen (V: 1600.2483.8106.11500) puutteelliseksi ja kommentoin asiakastukeen asiasta, josta vastattiin yllä olevalla viestillä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja