Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung peruu puheitaan käyttöjärjestelmiensä yhdistämisestä

2
Teemu Laitila

Samsung peruu puheitaan käyttöjärjestelmiensä yhdistämisestä
Samsung on perunut yhtiön edustajan aiempia lausuntoja, joiden mukaan Samsungin oma Bada sekä Intelin kanssa yhteistyössä kehitetty Tizen tullaan sulauttamaan toisiinsa. Uuden lausunnon mukaan järjestelmien yhdistämistä harkitaan yhtenä vaihtoehtona.

Silti tutkimusyhtiö Strategy Analytics uskoo Samsungin tekevän töitä yhdistymisen eteen ja tuotteesta kerrotaan virallisesti vasta kun projekti on valmis.

Tizenin ja Badan yhdistämisen taustalla nähdään edelleen Googlen viimevuotinen yllätyssiirto, kun yhtiö ilmoitti ostavansa Motorola Mobilityn. Eri lähteiden mukaan yhdistyminen on aiheuttanut huolta Samsungilla, joka pelkää Motorolan saavan erityisaseman Android-valmistajien joukossa Googlen vastakkaisista vakuutteluista huolimatta.Tizenin ja Badan yhdistäminen toisi Samsungille kaivatun varasuunnitelman, jolla yhtiö voisi tarpeen vaatiessa pyrkiä irtautumaan riippuvuudestaan Googlen järjestelmistä. Järjestelmien yhdistämisen lopputulosta voitaisiin puhelinten lisäksi käyttää esimerkiksi Samsungin voimakkaasti markkinoimissa äly-tv-ratkaisuissa.

Silti Samsungilta tuskin nähdään suuria strategisia liikkeitä vielä vähään aikaan. Samsungille jättitulosta tekevä älypuhelinten Galaxy-sarja perustuu Androidiin ja menekki tuskin olisi yhtä suurta, jos käyttöjärjestelmä vaihtuisi Tizenin ja Badan yhdistelmään.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Jonahan
Jonahan

2

Näyttää hinaaminen kyseisen alustan (limo/maemo/meego/yhdistyiköhän siihen joku muukin?) parissa pysyvän täsmälleen ennallaan riippumatta mitkä firmat sitä kulloinkin tekevät.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.