Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple vie Galaxy Nexuksen oikeuden tutkittavaksi

19
Manu Pitkänen

Apple vie Galaxy Nexuksen oikeuden tutkittavaksi
Apple on jälleen kerran haastanut Samsungin oikeuteen Saksassa. Tällä kertaa kyse on Samsungin ja Googlen yhdessä laatimasta Galaxy Nexuksesta ja sen näyttölukituksen avaamisesta. Apple ei ole aiemmin hyökännyt Nexus-malleja vastaan.

Galaxy Nexuksen näyttölukituksen avaaminen muistuttaa Applen mukaan sen iPhonessa käyttämää lukkoa, jossa sormi pyyhkäistään sivuttain näyttöä pitkin. Vaikka molemmissa ratkaisuissa sormea liikutetaan samassa suunnassa, niin Nexuksessa käytetty lukko poikkeaa hyvin paljon Applen vastaavasta. Aiemmin hollantilainen oikeus totesi, ettei Apple voi omistaa tätä avausmekanismia, koska se on ollut käytössä jo Neonode N1m:ssä.

Vaikka syytettynä seisookin Samsung, niin on varsin selvää että myös Googlella on tärkeä rooli haasteessa. Onhan puhelin luotu Googlen kanssa ja haaste koskee juuri ohjelmistoa, jonka Google on tehnyt.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (19)

Lumikki
Lumikki

2

Joo, samaa mieltä, täysin naurettaa. Muistuttaa liikaa meidän tuotetta...

Perkele ei niitä tuotteita saa käyttökelposeksi, jos jokaisen pitää olla täysin erilainen. Ihmiset haluavat juuri tietynlaisia tuttuja hyviä toimintamalleja. Ei se ole toisen kopiomista vaan asiakkaiden tarpeen täyttämistä.

Hei sun villapaita muistuttaa liikaa minun. Haastan sinut oikeuteen maksamaan korvauksia minulle.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ESAPIRJOKYLLIANNIKKI (vahvistamaton)

3

Apple on juuri niinkuin sen käyttäjätkin; säälittäviä äitin pikku pullamussukoita jotka itkevät asiasta kuin asiasta. Minkä mallisia puhelimia sitä pitäisi tehdä, ympyröitä, kolmioita?

Vastaa
JuhaW
JuhaW

4

@3: Hei, ei nyt yleistetä siellä. =D Vaikka omistankin Applen puhelimen, olen samaa mieltä, että aika naurettavaa touhua Apple puuhaa näissä oikeusjutuissa.

Vastaa
Lauzi
Lauzi

5

@3 Perus androidkäyttäjän itkupotkuraivarit?

Ei kyllä taida mennä tällänen läpitte oikeudessa, jos kerran on jo Hollannissa todettu hyvän näytön pohjalta ettei Omppu ole ensimmäinen joka tuota avaussysteemiä on käyttänyt.

Vastaa
rk62
rk62

6

Ilmankos omenat maksaa niin paljon kun kaikki tulot menee oikeudenkäyntikuluihin. Siis ihan älyttömäksi menee tollanen pelleily.

Vastaa
samarit1
samarit1

7

Aivan naurettavaa.Olen seurannut applen oikeuspuuhia jo jonkin aikaa ja ei hyvältä näytä.itse en ainakaan osta yhtään applen tuotetta.
ps. Enkä ole kyllä android fani, jos joku niin luulee...

Vastaa
ep_
ep_

8

Onhan tuo jo monta kertaa sanottukkin jo, mutta sanotaan vielä kerran, että ihan naurettavaa tuo Applen touhu.

Vastaa
Jonahan
Jonahan

9

En ole kauhean innoissani näistä oikeussalidraamoista, mutta täällä huudeltu "paha Apple" on vähän liian yksinkertaistettu tulkinta asiasta. Onko pelkkää sattumaa, että nimenomaan Androidvalmistajat ja Google ovat olleet näiden juttujen (Oracle vs. Google, Microsoft vs. Androidvalmistajat, Apple vs. Androidvalmistajat) kohteena?

Ei savua ilman tulta.

Vastaa
Teknotuuletin
Teknotuuletin

10

Mutta hei. Pakkohan Applen oli viedä tuo oikeuteen, koska tuo puhelinhan oli suunniteltu täysin kiertämään kaikki Applen patentit. ja en ymmärrä, miksi Apple haastaa Samsungin, koska tuossa puhelimessa ei ole muuta kuin Samsungin rautaa ja Googlen on softa. ei löydy sitä rumaa Touchwiziä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

11

10@
>Onko pelkkää sattumaa, että nimenomaan Androidvalmistajat ja Google

No mitäs luulet ?

Noin yleistäen allalla viimeiset 30vuotta käräjiä käyty, osa useampaankin kertaan keskenään. joukoon on vuosien saatossa tullut uusia tulokkaita ja osa vanhoista vaihtanut leikkikenttiä.

Vastaa
Orobash
Orobash

13

Noi jenkkilän patenttimyöntämisperusteet ovat liian löyhiä; eli jos joku patentoi pyllynpyyhkimisen vasemmalla kädellä ylhäältä alas käyttäen valkoista 3-kerros wc-paperia, se menee lävitse ja sen jälkeen voidaan melko moni oikeakätinen haastaa oikeuteen. Samaa tasoa on noi applen patentit&haasteet, pyritään pelkästään hakemaan julkisuutta ja häiritsemään kilpailijaa (ja omaa sopimusvalmistajaa (?))

Vastaa
SamppA24
SamppA24

14

Hyvät ihmiset tää on vaan bisnestä. Miettikää sitä summaa mitä apple tai samsung tienaavat kun vastustaja häviää. Mun mielipide on se et tää on järkevää vaikka muitten mielestä se onki lapsellista.

Vastaa
Milf_82
Milf_82

15

@15

Sehän siinä pelottavaa onkin... Kun "bisnes" on luisumassa siihen suuntaan, että parhaimman tuloksen tekee se, joka pystyy välillä perättömästikin voittamaan lakijuttuja toisia vastaa, jää innovaation osuus melko vähäiseksi. Ennen kilpailtiin siitä, kenellä on paras tuote, mutta nyt kilpaillaankin siitä, kenellä on eniten patentteja ja parhaat asianajajat.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

16

13@
>Mitäköhän luulet minun tarkoittaneen viimeisellä lauseellani? :)

Mistä minä tiedän mitä mietit.

Ehkä sitä että nämä "uutiset" keräävät klikkejä.

Google valmistaa aikavähän laitteita joten sen valmistamille/tuomille laitteille haettava myyntikielto ei iske niin pahasti kuin laitevalmistajille/maahantuojille.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

17

16@
>mutta nyt kilpaillaankin siitä, kenellä on eniten patentteja

Eli kenellä parhaat ja haluttavamimmat innovaatiot ? :-)

Vastaa
Jonahan
Jonahan

18

@17

Google ei valmista laitteita, ennen Motorola-kaupan varmistumista.

Oraclen Google jutussa on kuitenkin kysymys tietoisesta Java-lisenssin rikkomisesta, eli siinä on kyse isosta asiasta. Luvassa voivat olla erittäin isot sakot ja kallis lisenssidiili, myyntikieltokaan ei ole possuljettu ennen asian ratkeamista. Toki Google voi onnistua kiemurtelemaan jutusta vielä irti, mutta aika pahalta on viime aikoina näyttänyt.

Vastaa
ep_
ep_

19

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jonahan:

Onko pelkkää sattumaa, että nimenomaan Androidvalmistajat ja Google ovat olleet näiden juttujen (Oracle vs. Google, Microsoft vs. Androidvalmistajat, Apple vs. Androidvalmistajat) kohteena?

Ei savua ilman tulta.


Eikä Apple-uutista ilman Jonahania ;) .

Katsos kun Googlella ja Android-valmistajilla menee hyvin niin pitäähän muidenkin yrittää päästä osingoille ;) . Mutta empä usko Applen tuosta mitään saavan vaikka kovasti näyttää yrittävän. Tietenkin, jos jokunen "pikkaisen Applen toimesta 'korjailtu'" Google Nexus S:n kuva oikeudelle viedään niin voihan se tulos olla toinen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja