Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Verkkokauppa: Nokia Lumia 900 tulee Eurooppaan

9
Manu Pitkänen

Verkkokauppa: Nokia Lumia 900 tulee Eurooppaan
Nokian CES-messuilla esittelemä Lumia 900 -älypuhelin on tulossa Eurooppaan kesäkuussa. Tieto ilmenee Carphone Warehousen verkkokaupan sivuilta.

Lumia 900 tulee myyntiin Yhdysvalloissa AT&T-operaattorin kautta todennäköisesti maaliskuun aikana. Julkistuksen jälkeen on puhuttu paljon siitä, että saavatko eurooppalaisetkin saman puhelimen myöhemmin.
Carphone Warehouse tarjoaa ensimmäisen epävirallisen vahvistuksen sille, että puhelin tulee vanhallekin mantereelle. Vielä ei ole tosin selvää, että kuinka laajasti se tulee markkinoille ensi kesänä tällä puolella rapakkoa.

Puhelimen esittelysivu Carphone Warehouse -sivustolla löytyy täältä.

Päivitys. (13.26): Puhelimen esittelysivu poistettiin uutisen julkaisun jälkeen. Alla ruutukaappaus sivun aiemmasta sisällöstä.


Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Mmikkis (vahvistamaton)

3

Lumia nostattaa foorumiraivoa – ärsyttäviä bugeja

http://www.tietokone.fi/uutiset/lumia_n...syttavia_bugeja

"Nokian omalla keskustelufoorumilla Lumia-mallien tilanne näyttää kaikkea muuta kuin hyvältä. Foorumi pursuaa kiukkuisten käyttäjien tilitystä 800- ja 710-mallien ongelmista. Eniten parjattuun 800-mallin akkukestoon tuore päivitys ei olekaan tuonut korjausta. Myös huono äänenlaatu kuulokkeilla kiusaa ja se, että puhelua ei saa poikki."

Vastaa
tittidiidiidii (vahvistamaton)

6

Haa taitaa olla Lumia 910 joka tullee eurooppaan 12MP kameralla touko-kesäkuussa...

Vastaa
mniskane
mniskane

7

Eipä ole ollut mitään ongelmia oman Lumia 800 kanssa. Ei akkukeston eikä minkään muunkaan asian kanssa. Ohjelmisto toimii luotettavasti ja Outlook + muut toimisto-ohjelmat suorastaan loistavasti!

Uskon itse, että kunhan noita luureja alkaa tulla enemmän tarjolle niin sitten tää valitus alkaa vaimeta - useista näistä kommenteista kun käytettäisiin twitterissä termiä "retweet".

Vastaa
Mmikkis (vahvistamaton)

8

Voisko joku valoittaa tätä muistin kokoa, kun kaikki WP7 luurit tarjoaa max 16GB.

Oon kuullu 2 vuotta siitä juttua nokiakäyttäjiltä miten tärkeää on luurissa olla muistikortti. Noh mun mielestä jos on 32gb tilaa esim niin muistikortin tarve on aika pieni jos sitä on ollenkaan. Mutta miten ihmeessä nyt kaikki väittää, että 16GB on tarpeeksi, joka on tästä pitkään haukutusta 32GB:stä vain puolet? Mun mielestä se on onnettoman vähän.

Yleensä tähän kuuluu vastauksena skydrive ja 25 gigaa tallennustilaa (mikä ehkä jollekin kuulostaa ajatuksena hyvälle?). Kuinka käytännöllinen tuo skydrive sitten louppeleissä on: Skydrivesta löytyy 100 megan lähetys limitti (eli sinne ei säilötä mitään suurempaa), tän päivän nettiyhteyksien upload nopeudet enimmäkseen ovat vielä melko onnettomia jolloin uploadaaminen on TODELLA hidasta. Esim testattiin tänään tuota skydrivea.

Mitä videoformaatteja skydrive tukee? löysin netistä jonkun infon, että tukee ainoastaan wmw videoita, pitääkö tämä edelleen paikkansa?

En näe kyllä tän päivän rajoituksilla mitään potentiaalista käyttöä pilvipalveluilla muutakun satunnaiseen pienten tiedostojen siirtoon puhelimen ja koneen välillä. Ei siellä mitään suurempaa voi säilöä niinku normaalissa kiintolevyllä tai muistikortilla.

Uskon, että toi 16GB limitti on suuri ongelma WP7:n menestykselle. Jotku saattaa luulla tuosta skydrivesta vähän liikoja, mutta putoavat sitten käyttäessä nopeasti maanpinnalle.

Toivottavasti Apollo sitten oikeasti tuo isommat tallenustilat mahdolliseksi.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

9

@9: Eiköhän Microsoft ole asettanut tiukat rajoitukset ihan sen takia, koska WP on vielä niin lapsen kengissä. Tuki laajemmalle muistille on varmasti tulossa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja