Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Steam-pelipalvelu tulee Androidille ja iOS:lle

8
Panu Roivas

Steam-pelipalvelu tulee Androidille ja iOS:lle
Valve on ilmoittanut julkaisevansa pian Steam App -sovelluksen Androidille ja iOS:lle. Uusi kännykkäsovellus mahdollistaa pelien oston kännykän kautta, kuvankaappausten tarkastelun sekä chatin ja käyttäjäryhmät.

"Kavereiden pelaamien pelien ja online-tilan näkeminen, pikaviestin lähetys, uusien pelien kuvankaappausten tarkastelu ja uusien pelien ostaminen ovat kaikki asiakkaidemme pyytämiä ominaisuuksia. Mobiilius muuttaa ihmisten tapaa pelata pelejä ja kuluttaa mediaa, ja Steam app on osa meidän sitoumustamme vastata asiakkaiden tarpeisiin ja laajentaa Steam-palvelun toiminnallisuutta, tehden siitä rikkaamman ja entistä helpommin saavutettavan kaikille käyttäjille."


Gabe Newell, Valve

Vaikka Steam-sovelluksen voi jo ladata, se on tällä hetkellä suljetussa betassa, ja Valve aikoo lähettää lisää kutsuja kunhan palvelun käyttöastetta nostetaan. Listalle pääsee lataamalla sovelluksen ja yrittämällä kirjautua sisään.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

syrtek66
syrtek66

1

Ubuntu ja muiden Linux distrojen tuki on siten valmiina, mitä tarvitaan, vain pelejä. CS, Half Life ... Ubuntu käyttäjien ulottuvilla.

Vastaa
Ibanez90
Ibanez90

2

Linux on niin pienellä osalla ihmisistä että turha sille on mitään lähteä kääntämään. Ja miksi linux käyttäjät peleistäkään maksaisi kun ei kerta käyttöjärjestelmästäkään voi maksaa.

Vastaa
rk62
rk62

3

@2
Kyllä kun katsoo Humble Bundleja, niin Linux-käyttäjät ovat maksaneet keskimääräisesti enemmän kuin Windows- ja Mac-käyttäjät

Vastaa
roponen
roponen

4

Hyvä että tulee näillekin, vaikka jää nähtäväksi miten se myynti nyt sitten oikein tapahtuu kun Apple ja Google ovat periaatteessa halunneet siivun välistä kaikesta alustallaan tehdyistä ostoista, vieläpä niin ettei tuotetta saa myydä halvemmalla muualla. Toivottavasti siihen on tulossa muutosta.

Minäkin haluaisin nähdä Steamin laajentavan linuxin puolelle. Linuxille se olisi iso asia. Jos katsotaan miten laitteita/järjestelmiä tietotekniikan historiassa on saatu kotikäyttäjien suosioon niin kyllä se viihdekäyttö on valtavan merkittävä asia. Pelit taas ovat aina olleet merkittävä osa viihdekäyttöä.

Moni ei virittele kotiinsa vempaimia pelkästään tylsään hyötykäyttöön. Ainakaan minulla ei ole kotona tarpeeksi lusikoita ja haarukoita että pystyisin oikeuttamaan satojen tai tuhansien euron investoinnin niiden listaamiseksi tietokantaan.

Vastaa
akse
akse

5

@2 kyse ei ole siitä eikö käyttöjärjestelmästä voi maksaa.. vaan siitä ei tarvitse maksaa..

lisäks ei monet windows käyttäjätkään maksa käyttöjärjestelmästään.

Vastaa
Grina
Grina

7

Ei pelejä siis ole tulossa näille kummallekaan alustalle. Ainoastaan mahdollisuus ohjastaa Steamia puhelimen kautta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja