Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Seuraava Windows Phone -päivitys tuo Skypen ja Google+:n?

4
Teemu Laitila

Seuraava Windows Phone -päivitys tuo Skypen ja Google+:n?
Windows Phone -alustan huhutaan saavan tuen uusille viestintäpalveluille seuraavan Tangoksi nimetyn päivityksen myötä. Saksalaissivustolta lähtöisin oleva huhu kertoo Skypen ja Google+-palveluiden saapumisesta osaksi Windows Phonen viestisovellusta.

Viestintäpalveluiden tiukkaa integrointia samaan lokeroon on pidetty yhtenä Windows Phone -alustan vahvuuksista ja Skype sekä Google+ vahvistaisivat viestintäarsenaalia entisestään.

Skypen tulo Microsoftin puhelinalustalle on ollut varmaa jo siitä saakka kun yhtiö osti suositun VoIP-palvelun 8,5 miljardin dollarin hintaan. Aiempien tietojen mukaan Skype olisi kuitenkin osa vasta myöhemmin julkaistavaa Apollo-päivitystä.

Ruutukaappauksen julkaisseiden käyttäjien mukaan Skypen ja Google+:n tekstipohjainen chat-järjestelmä toimii moitteetta ja tulossa on myös video- sekä äänipuhelut molempiin palveluihin.Tähän mennessä ainut "todiste" huhusta on saksalaissivuston julkaisema ruutukaappaus, joka kuitenkin on helposti väärennettävissä, joten Skypen saapuminen Tangon mukana jää vielä nähtäväksi.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Routalempi
Routalempi

1

Eikös toisaalta jokin aika sitten uutisoitu erillisestä skype sovelluksesta WP alustalle ja samalla todettu että integroituna olisi seuraavassa päivityksessä, joka olisi näin ollen Tango? Mutta jos lisäksi google+ tuki tulee integroiduksi, niin on jo aika varmaa että Lumia 910 (mikäli euromallin nimeksi tosiaan tuo tulee) on tähtäimessä. :)

Vastaa
3rd_party
3rd_party

2

@2 Google tappelee ko. palvelulla Facebookia (ei Nokiaa tai MS:ää) vastaan, ja sitä auttaa vain ja ainoastaan uusien alustojen ja käyttäjien löytäminen. Lisäksi he saavat tuloja ko. palvelusta mainosten levikin perusteella, joten levittyminen uusille alustoille listää heidän rahavirtojaan. Tässä valossa heidän ei ole mitään järkeä yrittääkään pyytää tästä mitään maksua.

Vastaa
N900x
N900x

3

Hmmm. Skype on ollut integroituna Nokialaiseen jo muinaisesta N800 mallista alkaen. Nyt keksitään ratasta uudelleen. Hohhoijaa. Nokia on niin t-y-l-s-ä ja m-i-e-l-i-k-u-v-i-t-u-k-s-e-t-o-n firma nykyään.

Voi että kun olisivat siirtyneet Maemoon jo 2-3 vuotta sitten, mutta ei. Nyt sitten ollaan vaiheesssa jossa MS esittelee Nokialaisen puhelimen uusina ominaisuuksina mm. Skype integraation.

O'tempora O'mores.

Vastaa
Lauzi
Lauzi

4

@ Okei en ole pitkään aikaan nauranut lukiessani AD:tä tai Puhelinvertailua, eikä toisten mielipiteille naureskelu kuulu tapoihin. Tämä kommentti oli kuitenkin sen verran paksua tuubaa, että oli pakko kikatella itsekseen =).

Totta hemmetissä Google tunkee Gee-Plussaa kaikille alustoille. Muutenhan MS, Apple ja muut vastaavat voisivat todeta että: "Leikkikää keskenänne, me pärjätään FB:llä". Ja Google tuskin haluaa tästä uutta "Wawea"(Vai mikä se edellinen yritys nyt oli?).

Ps. "ja varsinkin Nokia Lumia-malleihin." Kiitos, tämä kirvoitti parhaat naurut.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.