Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Humble Bundle -pelipaketti nyt myös Androidille

2
Teemu Laitila

Humble Bundle -pelipaketti nyt myös Androidille
PC-puolelta tuttu itsenäisten kehittäjien pelejä sisältävä Humble Bundle -pelipaketti on nyt tarjolla myös Android-käyttäjille. Humble Bundle -paketin periaatteisiin kuuluu, että hinnan voi itse asettaa niin pieneksi tai suureksi kuin tuntee sopivaksi varallisuudelleen.

Maksamastaan rahamäärästä voi myös päättää missä suhteessa se jaetaan pelien kehittäjien, hyväntekeväisyyden tai Humble Bundle -paketista vastaavan yhtiön kesken. Hyväntekeväisyyskohteina toimivat ajanvietettä sairaalassa oleville lapsille ympäri maailman tarjoava Child's Play -järjestö sekä netinkäyttäjien sähköisiä oikeuksia puolustava Electronic Frontier Foundation.
Uusin Humble Bundle -paketti sisältää vähintään kolme peliä ja mukaan saa myös neljännen pelin, jos maksaa paketista yli keskihinnan (tällä hetkellä 5,94 dollaria). Hintaan kuuluu Android-versioiden lisäksi myös Windows- Mac OS X - ja Linux-versiot sekä kaikkien pelien ääniraidat erikseen paketoituna. Yksittäin ostettuna paketin sisällön arvoksi kerrotaan noin 60 dollaria.

Tarkemmat tiedot paketin hankkimisesta löytyvät Humble Bundlen omilta sivuilta.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Astros
Astros

1

Eilen nappasin tämän. Aivan loistavia pelejä, toimivat huomattavasti sulavammin galaxy tabilla kuin 80% aiemmin pelaamistani. Suosittelen.

Vastaa
roponen
roponen

2

Onhan se loistava paketti, helppo suositella. Taitaa tällä kertaa vaan jäädä Humble Bundle väliin kun nuo kaikki on jo hommattu, osa useammallekin alustalle. Sepä tuossa paketissa onkin ainoa asia jota voi millään tasolla kritisoida: pelit ovat sen verran vanhoja ja suosittuja että monilla alkaa ne jo olemaan ennestään.

Mutta jos noita pelejä ei omista, kipin kapin ostamaan. Hinnan saa päättää itse, pelit ovat hyviä ja samalla tukee reilua hinnoittelua ja pienempiä pelifirmoja ja/tai muutamaa hyväntekeväisyyskohdetta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja