Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung: Galaxy S III saapuu vasta myöhemmin keväällä

12
Teemu Laitila

Samsung: Galaxy S III saapuu vasta myöhemmin keväällä
Samsung on vahvistanut aiemmat huhut Barcelonan MWC-messuilla odotetun Galaxy S III -puhelimen julkaisun siirtymisestä myöhempään kevääseen, kertoo The Verge. Virallisen tiedon mukaan Galaxy S II -mallin seuraaja tullaan silti esittelemään erillisessä tilaisuudessa vielä vuoden ensimmäisen puolikkaan aikana.

Syyksi kerrotaan Samsungin halu välttää pitkää viivettä virallisen julkistuksen ja varsinaisen myyntiin tulon välillä. Myyntiin tulo on ollut erityisen hidasta Yhdysvaltain markkinoilla, jossa Samsungin edellinen lippulaiva Galaxy S II tuli asiakkaiden saataville vasta useita kuukausia muun maailman jälkeen.

Toisaalta Samsung myös hyötynee erillisestä julkaisutilaisuudesta, jossa muiden yhtiöiden messu-uutuudet eivät ole viemässä huomiota uudelta lippulaivalta.


Vaikka virallista julkistusta lykätään ohi helmikuun messujen, Samsung lupailee puhelinta myyntiin vielä ennen kesää.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (12)

Anonyymi käyttäjä
SGS3 (vahvistamaton)

1

Samsungilla kehitystyö tökkii ja muut valmistajat menee ohi oikealta ja vasemmalta. MWC:n jälkeen Samsung muistetaan lähinnä 7:stä uudesta Galaxy-sarjan halpapuhelimesta iphone 3 -designilla.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
tzzg (vahvistamaton)

3

Nykyiset puhelimet ovat enemmän tai vähemmän toistensa kopioita. Samalla autot, renkaat jne. Näistä sitten tapellaan, josko tuo olisi loukannut minun patentteja

Vastaa
johtaja59
johtaja59

4

TFT-telkut myös rikkovat muotuilussaan toistensa patentteja, mutta mikään yhtiö ei ole ollut vielä niin härski että olisi haastanut kilpailijansa käräjille.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

5

Suurella todennäköisyydellä tulee samanlaista teknistä kehitystä, kuin SGS1->SGS2. Eli innovaatio on heitetty olan yli romukoppaan.

Vastaa
djtob
djtob

6

Vähän epäilen, että Parannettu SGS 1 ja 2 välimaastoon olevaa Advancea halutaan nyhdetä ennen kolmosta vai onko siellä ongelmia?

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

7

Odotukset tuntuisivat olevan kyseistä luuria kohtaan helvetin suuret Android-ihmisten keskuudessa. SGS2 on ollut menestys, miksipä ei olisi ollut? Speksihirviö tullessaan ja asiakaskunnalla täten helppo siirtyminen SGS1:sestä. Nyt ongelmana on SGS+ ja SGS2 vieläkin jatkuva myynti, ja SGS2 korkea hinta vielä. Mitä merkittävää SGS3 voisi tarjota lisää tällä hetkellä mitä esim. Note ei tarjoa? Kannattaa siis vielä lypsää SGS2 sen aikaa kun voi. Lisää tehojahan ei käytännössä tarvitse laittaa, vaikka siten saataisiinkiin taas (turhaa) kohinaa kun tungetaan joku 4-ydinprossu jota mikään ohjelma ei edes voi käyttää.

Itse toivoisin erikoisempaa muotoilua. Galaxy-sarja on omaan silmään aika kauheaa.. Erityisen nihkeäksi sen tekee se, että koko helvetin sarja on samannäköinen, vain eri kokoisina.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
5210 (vahvistamaton)

10

soc-piirin siirtyminen 45nm -> 32nm
ytimien siirtyminen cortex A9 -> cortex A15
gpu ARM Mali-400 -> ARM Mali-T604

seurauksena alhaisempi virrankulutus ja parempi suorituskyky.
Jos akkukesto on riittävän hyvä, niin voi olla että päätyy omalle ostoslistalle.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
henkka2. (vahvistamaton)

12

Toivottavasti saisivat jo tulevaan SGS 3 malliin uusimman TouchWiz 5 version,joka on ns.loppuun hiottu!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja